video foto – ploaia a făcut prăpăd pe strada viitorului. apa a intrat în patru blocuri

Patru imobile din zona ANL Reșița 2 au fost ușor inundate din cauza ploii torențiale căzută în după amiaza zilei de luni la Sibiu. Casa scărilor s-a umplut cu apă, dar momentan oamenii au reușit să rezolve situația.

Locuitorii de pe strada Viitorului din municipiul Sibiu au tras o sperietură zdravănă luni după amiază. Ploaia torențială ce s-a abătut peste Sibiu a făcut ca artera din cartierul Reșița să devină aproape inutilizabilă pentru autoturisme. Patru imobile de aici au fost ușor inundate, apa pătrunzând pe casa scărilor. Oamenii s-au mobilizat și au reușit să scoată singuri apa din clădiri, dar situația nu este deloc una prea fericită. video foto – ploaia a făcut prăpăd pe strada viitorului. apa a intrat în patru blocuri’’Momentan apa a intrat doar în casa scărilor… Probabil mâine dacă plouă tot așa va intra din nou. Am încercat să o scoatem noi, dar a început să intre din nou.. Ușor, ușor nu o să mai putem ieși din casă’’, ne-a transmis G. R., un locatar dintr-un imobil din zonă. Pentru că în apropiere de blocurile în care locuiesc aproape 90 de familii se amenajează parcări, lucrările fiind abandonate de o săptămână, terenul s-a transformat într-o groapă cu noroi. ’’Prin spatele blocurilor nu se poate intra acum sub nici o formă’’, mai spun locatarii din zonă.
Luni după amiază a plouat torențial preț de 20 de minute în tot orașul. video foto – ploaia a făcut prăpăd pe strada viitorului. apa a intrat în patru blocuriÎn multe zone canalizările nu au mai făcut față. Chiar și așa nimeni nu a sunat la 112 să anunțe că sunt inundații în vreun cartier din oraș. Urmăriți mai jos imagini din timpul ploii torențiale de la Sibiu.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu