steaua – csu sibiu se vede miercuri pe un ecran led de mari dimensiuni în piața mică. haideți acolo!

Cea de a IV-a partidă a din semifinalele Campionatului Național de Baschet dintre Steaua și CSU Sibiu poate fi urmărită miercuri 10 mai, pe un ecran de mari dimensiuni în Piața Mică. Toți fanii sunt așteptați acolo în tricouri galbene și pot câștiga premii în cadrul unor tombole ce au loc în timpul meciului.

Suporterii lui CSU Sibiu care nu pot face deplasarea în Capitală, acolo unde echipa noastră joacă luni și mircuri meciurile 3 și 4 din semifinale cu Steaua, primesc o ofertă de nerefuzat. Miercuri de la 18.15 sunteți așteptați cu toții în Piața Mică, pentru a forma cea mai mare galerie a Sibiului. Partida a IV-a dintre Steaua și CSU va fi transmisă pe un ecran led de mari dimensiuni și poate fi urmărită de toți suporterii. Inițiativa aparține celor de la Asociația Al -6lea jucător. ’’Asociatia al 6-lea jucator doreste sa faca o surpriza fanilor sibieni care vor sa isi incurajeze echipa si in acest sens a depus o cerere la Primarie pentru amplasarea unui ecran led de dimensiuni mari in Piata Mica. Fanii sibieni vor fi asteptati incepand cu ora 18.15 la aceasta locatie, cei care vor veni imbracati in galben urmand sa participe la tombole cu premii precum si alte surprize’’, spun organizatorii.
Tot ce trebuie să faceți este să veniți miercuri seară în Piața Mică. Ne vedem acolo cu toții și îmbrăcați în galben sau albastru. Meciul trei ale loc luni de la 19.45 și este în direct pe Digisport. HAI CSU!

Ultima oră

Comentariul meu