update foto - scandal la asjvps sibiu. membrii excluși printr-un anunț la mica publicitate. le-au publicat și cnp-urile

În data de 5 mai fosta conducere AJVPS Sibiu a publicat in cotidianul local Tribuna, o asa zisa lista a excluderii din cadrul asociatiei, cu membrii „exclusi”, respectiv, „sanctionati cu avertisment”, in total 58 de membrii delegati cu drept de vot.

Presedintele Filialei Pescarilor din Sibiu a tinut sa explice cum stau lucrurile in realitate. Astfel Consiliul AJVPS invocat in anuntul respectiv a fost mandatat in 15.03.2012 pe o perioada de cinci ani, pana la data de 16.03.2017.
’’Incepand de la Adunarile Generale ale filialelor din luna februarie, fosta conducere, prin Varga Pompil a incercat toate tertipurile posibile, poate chiar peste limitele legalitatii, cu scopul vadit de a suprima prezenta membrilor la sedinte, prin norme de reprezentare neechitabile, prin discriminarea membrilor si prin actiuni de influentare si intimidare a membrilor vanatori care se supun regimului si intereselor domnului Robert Blaj, fost presedinte AJVPS Sibiu, actual director ROMSILVA’’, explica Romeo Stoicescu.
’’In 30.03.2017 la intrunirea de Adunare Generala a Asociatilor, fosta conducere, a parasit sedinta, confirmand prin atitudine ca nu doreste sa se supuna votului de teama ca nu vor fi realesi. Toate acestea sunt cunoscute fiind prezentate presei scrise, fulminand cu protestul stradal autorizat, al membrilor AJVPS Sibiu din fata ROMSILVA SB. Prin vointa membrilor care au participat la Adunarea Generala a Asociatiei din data de 27.04.2017, sedinta la care fosta conducere nu a considerat ca este oportun sa participe, au fost alese organele de conducere ale AJVPS Sibiu si presedintele acesteia pentru o perioada de cinci ani. Nu in ultimul rand s-a votat pentru demiterea directorului si dezafilierea din cadrul AGVPS RO.In continuare, directorul nu accepta realitatea si vointa membrilor, continuand seria de abuzuri prin incercarea disperata de a-si mentine pozitia. Recurgand la publicarea anuntului mentionat, incalca grav legea prelucrarii datelor cu caracter personal, urmarind sa dea o nota grava si autoritara anuntului prin publicarea codurilor numerice personale (C.N.P) ale membrilor. Totodata sunt incalcate Codul de Procedura Civila Art. 71, alin. 2, alin. 3, Art. 74, lit. i, si CEDO Art. 8. Prin urmare orice membru asociat sau salariat al AJVPS Sibiu care a incalcat, sau va incalca legea si statutul asociatiei, va fi chemat in instanta si/sau dupa caz, vom formula plangeri penale’’, se arata intr-un comunicat remis catre Ora de Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu