reîncep emoțiile pentru csu. jucăm cu steaua în deplasare pentru finală

Baschetbaliștii sibieni joacă luni de la 19:45, la București, meciul al treilea din seria semifinalelor cu Steaua. Galben-albaștri sunt optimiști și deciși să facă un meci bun, în deplasare. Meciul e în direct pe Digisport.

Dan Fleșeriu are ceva probleme medicale în lot, dar speră ca jucătorii săi să facă un joc bun în meciul trei al semifinalei cu Steaua. ”Suntem pregătiți pentru meciuri. Sper să avem mai multă șansă decât în primul meci de la Sibiu și să reușim să ținem ritmul timp de 40 de minute, sau chiar 45 de minute, în caz de prelungiri. Băieții sunt dornici să facă din nou un meci bun și o apărare mai bună decât au reușit în primele duă meciuri și cred că depinde doar de noi să ne apărăm șansele astfel încât să aducem seria înapoi acasă, într-un meci decisiv. Avem ceva probleme medicale, cred că toată lumea are, dar la ora meciului sper să fim toți apți de joc și gata să dăm mai mult de 100% pe teren. Sunt extrem de încântat de atenția pe care o primim de la suporteri. Mă bucură farte mult când văd sala plină, la meciurile de acasă. Sunt absolut convins că ne vor susține, indiferent dacă vor fi acolo cu noi sau ne vor urmări în fața televizorului ori se vor strânge undeva să urmărească meciul împreună. Susținerea lor cu siguranță va conta și băieții vor înțelege că dacă vor juca cu inima și își vor da tot sufletul pe teren, vor câștiga de fiecare dată”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenor BC CSU Sibiu.
CITEȘTE ȘI: Steaua – CSU Sibiu se vede miercuri pe un ecran LED de mari dimensiuni în Piața Mică. Haideți acolo!
După meciurile 1 și 2 de la Sibiu, scorul la general este 1-1. Steaua sa impus în primul meci de la Sibiu, scor 84-79, iar în al doilea CSU Sibiu și-a atribuit victoria scor 88-80. Partida din această seară începe la 19:45 și va fi transmisă LIVE pe Digisport. Următorul meci se va disputa miercuri, tot la București, de la 18:30.

Ultima oră

Comentariul meu