înfrângere dramatică în capitală pentru csu sibiu. miercuri #nucedăm

CSU Sibiu a pierdut pe muchie de cuțit meciul trei al semifinalei cu Steaua. Bucureștenii ne-au învins cu 81 – 79 (17 – 18 24 – 18 19 – 19 21 – 24), dar am avut șansa victoriei la ultima fază. Miercuri NU CEDĂM ca să mai sperăm la FINALĂ.

Meci extrem de disputat luni seară la București. CSU a jucat de la egal la egal cu Steaua în cea de a III-a partidă din semifinale. Sibienii lui Dan Fleșeriu qu dominat începutul și finalul de meci, dar ne-am împotmolit tocmai atunci când aveam nevoie mai mare de puncte. Steliștii au fost superiori doar în sfertul doi, însă în rest Mijajlovic, Popescu și Cooper au dominat lupta sub panou. Din păcate Davis și Hardy au evoluat șters și nu ne-au ajutat prea mult, iar Fleșeriu a trebui să improvizeze în anumite momente ale meciului. Sibiul a avut șansa să trimită măcat meciul în prelungiri, dar jucătorii nu au reușit să înscrie la atacul din ultimele opt secunde și s-a terminat 81-79. Steaua conduce cu 2-1 la scorul general și are prima șansă la calificarea în finală. CSU joacă miercuri cu sabia deasupra capului un meci de totul sau nimic și nu își mai permite să facă pași greșiți pentru a ajunge într-o finală la care tot orașul visează. NU CEDĂM!

CITEȘTE ȘI: Steaua – CSU Sibiu se vede miercuri pe un ecran LED de mari dimensiuni în Piața Mică. Haideți acolo!

Miercuri, cu toții în Piața Mică. În galben!
Suporterii ce nu pot face deplasarea la meciul de miercuri din București, sunt așteptați să vină în Piața Mică, de la ora 18.15. Acolo pe un ecran LED de mari dimensiuni va putea fi urmărită partida dintre Steaua și CSU. Se anunță și tombole cu premii pentru fani, iar singura condiție este să veniți îmbrăcați în galben. Mai multe detalii găsiți AICI.

CSU:
Davis 5, Hardy 4, Paliciuc 7, Popescu 25, Lalovic 11, Mijajlovic 14, Cooper 13.

Ultima oră

Comentariul meu