juniorii de la csu sibiu aleargă pentru proiectul edu-tv la maratonul internațional al sibiului

Patru dintre componenții echipei de juniori Under18 ai BC CSU Sibiu vor alerga la Maratonul din 27 mai pentru proiectul EDU-TV al Asociației Spitalului de Psihiatrie ,,Dr. Gh. Preda” Sibiu, în parteneriat cu Rotary Club Sibiu.

Victor Bogdan, Paul Bogdan, Darius Vintilă și Antonio Timofta sunt patru tineri care au decis să se alinieze la startul maratonului, în 27 mai, pentru a sprijinii unul dintre proiectele comunității. Au ales proiectul Asociației Spitalului de Psihiatrie ,,Dr. Gh. Preda” Sibiu, din convingerea că boala este inamicul numărul 1 al copilăriei și speră ca sprijinul lor să ajute de implementarea proiectului. Vor alerga 5 kilometri, în cadrul Crosului VISMA și își îndeamnă deja colegii de echipă, dar și prietenii și apropiații să îi susțină.
”Alături de fratele meu, al decis să alergăm anul acesta pentru a da o mână de ajutor celor de la Asociația Spitalului de Psihiatrie, pentru ca proiectul lor să poată strânge fondurile necesare pentru a fi implementat. E un proiect care se adresează copiilor și alergăm cu bucurie pentru ei.Sper să mă susțină cât mai mulți dintre prietenii mei”, spune Paul Bogdan, BC CSU Sibiu U18.
”Anul trecut la Semimaraton au fost o mulțime de sibieni care au alergat sau susținut proiectul nostru. Anul acesta am decis să le mulțumim în același fel, alergând pentru un proiect și am decis să sprijinim proiectul EDU-TV al Asociației Spitalului de Psihiatrie ,,Dr. Gh. Preda” Sibiu, în parteneriat cu Rotary Club Sibiu. Sper să avem la start cât mai mulți alergători și susținători, iar la final, proiectul să poată fi pus în aplicare”, Victor Bogdan, component al BC CSU Sibiu U18.juniorii de la csu sibiu aleargă pentru proiectul edu-tv la maratonul internațional al sibiului
”Nu cunoaștem dramele copiilor care sunt internați la Spitalu de Psihiatrie, știm doar că alergând putem să îi sprijinim. Noi, ca sportivi, apreciem enorm susținerea celor de pe marginea terenului, la fiecare meci. De data aceasta ne vom transforma noi în suporteri și vom alerga pentru copilașii care luptă să își asigure victoria în lupta cu boala. Sperăm ca gestul nostru să îi ajute”, a spus Darius Vintilă.
”Am ales să alerg 5 kilometri la Maratonul din 27 mai pentru unul dintre proiectele care se adresează copiilor. Nu vreau să îmi imaginez prin ce drame pot trece acei copii, nici părinții lor. Sperăm ca ajutorul nostru să aibă răsunet, săreușim să strângem cât mai mulți susținători care să doneze în contul acestui proiect, pentru a le aduce o bucurie micuților internați la Spitalul de Psihiatrie ,,Dr. Gh. Preda” Sibiu”, a spus Antonio Timofta.
BC CSU Sibiu salută inițiativa juniorilor și promite să îi susțină în 27 mai.
”Suntem mândrii că juniorii noștri, pe lângă performanțele pe care le au la nivel sportiv, sunt implicați și în alte proiecte menite să sprjine comunitatea sibiană. E cert că au simțit aportul susținătorilor lor în timpul competițiilor și este lăudabilă dorința lor de implicare. Le ținem pumnii să reușească să strângă în jurul lor tot atâția susținători cât reușesc și la meciurile pe care le dispută și îi îndemnăm și pe colegii lor, atât de la juniori, cât și de la echipa din Liga Națională să îi susțină. Știm că proiectul pentru care au ales să alerge este unul extrem de important pentru copiii internați la Spitalul de Psihiatrie și ne dorim ca inițiatorii să își poată duce la bun sfârșit proiectul”, a declarat Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.
Proiectul pentru care aleargă juniorii noștri, componenți ai echipei medaliate cu brnz în sezonul competițional anterior, are în vedere implementarea unui sistem de televiziune cu circuit închis pentru difuzarea programelor educative (igiena,sănătate,informații diverse, adaptate vârstei) și de divertisment, în sistem controlat, în secțiile pediatrice, în beneficiul copiilor și aparținătorilor internați.

Ultima oră

Comentariul meu