foto – noi detalii despre hoțul de mașini alergat de poliție la sibiu. a fugit și dintr-o benzinărie din săliște

Cazul hoțului prins de polițiștii sibieni miercuri seară pe strada Rațiu din oraș este unul extrem de interesant. Bărbatul originar din Tulcea a furat autoturismul în timp ce proprietarul achita carburantul într-o benzinărie pe A1, între Sibiu și Deva. Câteva ore mai târziu hoțul a alimentat mașina la Săliște și a plecat fără să plătească.

Urmărirea ca în filme de pe străzile Sibiului are o poveste extrem de interesantă. Miercuri în jurul orei 18.45 cei de la IPJ Alba au sesizat IPJ Sibiu, că dintr-o benzinărie de pe A1, s-a furat un autoturism BMW. Hoțul i-a urmărit pe proprietarii mașinii când aceștia au coborât să achite carburantul băgat în mașină și a furat autoturismul pentru că avea cheile în contact.
La câteva minute după ce polițiștii din Alba i-au pus în alertă pe colegii din Sibiu, la 112 au sunat angajații de la o altă benzinărie, de această dată din Săliște și au sesizat faptul că un șofer a alimentat mașina și a plecat fără să plătească. După semnalmente mașina era aceeiași.foto – noi detalii despre hoțul de mașini alergat de poliție la sibiu. a fugit și dintr-o benzinărie din sălișteÎn aceste condiții cei de la IPJ au făcut filtre pe toată raza județului, inclusiv în municipiul Sibiu, iar pe Șoseaua Alba Iulia mașina a fost observată de un echipaj de la Ordine Publică. ’’Șoferul nu a răspuns la semnalele lor acustice și luminoase și nu a oprit mașina și a continuat deplasarea, motiv pentru care ei au plecat în urmărirea lui. Undeva pe strada Dealului hoțul a lovit o mașină și a abandonat autoturismul furat. A fugit pe jos, iar un polițist de la ordine publică a plecat în urmărirea lui și undeva în fața Facultății de Științe l-a prins’’, a explicat pentru Ora de Sibiu, Luciana Lazăr, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.
Este vorba de un bărbat din Tulcea care a fost dus la sediul IPJ Sibiu pentru audieri.

Ultima oră

Comentariul meu