foto - revolta locuitorilor de pe strada frații buzești: "ne-am săturat de cum arată strada noastră"

Aleea Frații Buzești, strada distrusă plină de praf sau noroaie, după vreme, a devenit un calvar pentru locuitorii din zonă. Un sibian a trimis la redacție un protest în care își manifestă nemulțumireafață de starea de fapt de pe această stradă din Sibiu.

”De mai bine de 3 ani ne rupem mașinile și înghitim praf cât incape pe Aleea Fratii Buzești din Sibiu. Strada este într-un cartier foarte populat, de-a lungul ei aflându-se  6 blocuri de 10 etaje, fiecare cu cate două scări, un bloc de 7 etaje și multe alte blocuri de 4 etaje.” scrie sibianul.

Santier continuu din 2014

foto - revolta locuitorilor de pe strada frații buzești: "ne-am săturat de cum arată strada noastră"

Începând cu anul 2014,  pe Aleea Frații Buzești a fost modernizată rețeaua de apă – canal și parcările pentru locatarii din blocuri, dar drumul și trotuarul pe o parte a străzii au rămas uitării. Oamenii intră în noroi până la glezne atunci când plouă și vor să  meargă cu coșul de gunoi la pubelă, iar atunci când este cald praful care se ridică pe stradă intră în casele oamenilor până și la etajul șapte al blocului. „Zona este foarte circulată dar Primăria, cea care a distrus strada pentru a moderniza rețeaua de apa-canal, pare ca nu își mai termină treaba. în 2016 au amenajat doua parcări, in 2015 au mai amenajat două parcări, iar din 2014 suntem într-un continuu santier.” explică  Alex Ion indignat.
foto - revolta locuitorilor de pe strada frații buzești: "ne-am săturat de cum arată strada noastră"
 De mult timp nu s-a mai lucrat nimic
Din vara anului trecut, pe Aleea Frații Buzești, nu mai vezi niciun muncitor. Primăvara și căldura nu au încetat să apară, dar pe stradă nu se muncește nimic. Șoferii își rup mașinile, pietonii înghit praf, iar locuitorii din zonă trec prin ,,ditamai„ noroiul dacă ies pe stradă când plouă. ”Aici strada era lină ca in palma, imagini din 2014 in plin santier.. Azi 3 mai 2017 strada este mult mai impracticabilă față de martie 2017. A venit primăvara nu s-a lucrat nimic. Anul trecut s-a intamplat exact același lucru. La sfârșitul verii au amenajat doua parcări. Nu sunt absurd, dar vreau să văd măcar muncitori care dorm la umbra pomilor pe strada mea.” mai spune cititorul supărat.
foto - revolta locuitorilor de pe strada frații buzești: "ne-am săturat de cum arată strada noastră"

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. M-am mutat in sibiu de curand tocmai pe aleea fratii buzesti..am ramas cu un gust amar candam vazut in ce hal arata strada..si nu numai strada asta.sunt multe altele in sibiu..doar centru vechi ce mai e de capul lui in rest praf..sibiu-oras supraevaluat

  2. Gropi imense pe toata strada fratii buzesti. Bine ca cei de la apa canal au luat „spaga” corespunzatoare de locuitorii din din zonele blocurilor cu 4 etaje si au „amenajat” parcari turnand beton, in schimb toata strada e plina de gropi , pe alocuri cratere. Multumim frumos doamnei primar ca asfalteaza doar strazile centrale , vorba aia – „Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul!”