șase șoferi prinși băuți la volan la sibiu. unul avea alcoolemie de 1,06
FOTO: arhivă

În perioada 28 aprilie – 1 mai, polițiștii rutieri au depistat în trafic șase conducători auto aflați sub influența băuturilor alcoolice, rezultatele efectuate cu aparatul etilotest indicând valori cuprinse între 0,49 și 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Spre exemplu, unul dintre acești conducători auto a fost implicat într-un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale (tamponare). În data de 28 aprilie, 21.30, pe str. Ștefan cel Mare din municipiul Sibiu s-a produs un eveniment rutier, un echipaj al Biroului Rutier Sibiu fiind direcționat la fața locului. În cadrul cercetărilor, polițiștii au constatat faptul că unul dintre conducătorii auto, un sibian de 36 de ani, se afla sub influența băuturilor alcoolice – 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. Sibianul, pe fondul stării de ebrietate în care se afla, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.
În toate aceste cazuri sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană a cărei alcoolemie depășește limita legală (art. 336 alin. 1 cod penal). Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu