Lacurile de la Ocna Sibiului se deschid în 15 mai. Ce noutăți sunt și cât va costa biletul de intrare

Veste bună pentru cei ce vor să meargă la plajă pe ”Litoralul Ardealului”. Din 15 mai, dacă vremea va fi prielnică, sibienii vor putea face baie în lacurile de la Ocna Sibiului, spune primarul Predescu George – Claudiu. În ședința de Consiliul Local din această lună se va discuta și despre prețurile biletelor de intrare, dar cel mai probabil vor fi menținute cele de anul trecut.

În acest an, primarul din Ocna Sibiului, anunță că zona de agrement pentru public, va fi deschisă începând cu data de 15 mai, dacă vremea va fi frumoasă. Primarul stațiunii spune că va propune în ședința de Consiliu Local, ca apa caldă de la dușuri să fie mai ușor accesibilă, în sensul că doritorii nu vor mai trebui să plătească fise pentru a face duș cu apă caldă deoarece va fi instalată încă o baterie. ”Tot în ședința de Consiliu Local, vom prezenta mai multe propuneri și va discuta problema prețurilor biletelor de intrare la Lacurile din Ocna Sibiului”, a mai declarat Predescu. Anul trecut prețul a fost de 15 lei pentru adulți, în timp ce copiii cu vârsta de peste 7 ani au plătit doar 10 lei, iar copiii sub 7 ani şi persoanele cu handicap gradul 1 grav au beneficiat de intrare gratuită. Parcarea mașinilor s-a putut face în zonă pentru 5 lei pe zi.Lacurile de la Ocna Sibiului se deschid în 15 mai. Ce noutăți sunt și cât va costa biletul de intrareLucrări de modernizare în jurul lacului Brâncoveanu
În acest an toate lacurile vor fi funcționale chiar dacă încă se vor face amenajări, iar ca îmbunătățire, se va lucra mai intens la spațiile din jurul lacului Brâncoveanu.” Este un lac, care nu a prea fost căutat sau spațiul din jurul lui, nu a prea fost căutat de turiști și atunci încercam să-l amenajăm să le dăm un motiv să viziteze și acest lac mai mult.” explică George – Claudiu Predescu pentru Ora de Sibiu.
Lacurile de la Ocna Sibiului sunt extrem de populare între sibieni şi nu numai. Apa sărată şi nămolul sunt folosite în tratamente reumatice, neuromotorice şi ginecologice. La Ocna Sibiului se tratează cu rezultate deosebite bolile aparatului locomotor, reumatismele degenerative cronice, preartrozele şi artrozele sau spondilozele.

Ultima oră

Comentariul meu