video - pas greșit în semifinale pentru csu. steaua ne-a bătut cu un singur jucător

CSU Sibiu a cedat luni seară cu 79-84 (21 – 26 21 – 16 25 – 17 12 – 25) în prima partidă din semifinala cu Steaua. Bucureștenii au avut în Curry un adevărat ’’one man show’’, stelistul marcând nu mai puțin de 28 de puncte.

Sibiul a jucat după opt ani de pauză primul meci în semifinale, dar debutul în seria cu Steaua a venit cu stângul. Suporterii au umplut din nou la refuz tribunele Sălii Transilvania, iar spectacolul a fost total. Pe parchet a fost însă adevărata luptă. Steliștii, cu o echipă plină de vedete plătite cu bani grei, au început puternic meciul, dar Sibiul a mai avut parte de astfel de scenariu și în partidele cu Mureșul, în turul anterior.
Bucureștenii au dominat primul sfert, iar CSU a revenit în joc în cel de al II-lea. După pauză am reușit în sfârșit să trecem la conducere pe tabelă, sfertul trei fiind excelent pentru Hardy&Co. Ultimele zece minute au fost catastrofale. Davis a greșit exasperant de mult, mâna lui Mijajlovic nu a mai fost așa de sigură, iar Bogdan Popescu nu a reușit nici el mare lucru. De partea cealaltă Steaua ne-a ucis la propriu, cu un singur om. Curry a zburdat pe teren, a înscris aproape din orice poziție și a pasat în stil de mare jucător. Jucătorii lui Fleșeriu nu au reușit să se apere mai deloc la el, iar în aceste condiții oaspeții au învins cu 79-84 și ne conduc cu 1-0 la scorul general. Urmează miercuri meciul doi al semifinalei, tot la Sala Transilvania, dar de la ora 19.00. Sibiul are doar varianta victoriei, asta pentru a merge apoi în Capitală ca să câștige cel puțin un meci în 8 și 10 mai.

CSU Sibiu:
Davis 4, Hardy 23, Paliciuc 2, Popescu 12, Lalovic 13, Mijajlovic 11, Cooper 14.

Steaua:
Paul 3, Curry 28, Fraseniuc 3, Malesevic 13, Runkauskas 13, Baciu 2, Dudzinski 6, Falker 16.

Finalul sfertului 2

Finalul sfertului 3

Finalul sfertului 4

Declarații după meci

Foto: CSU Sibiu – Facebook

Ultima oră

Comentariul meu