un sponsor a (re)venit alături de csu sibiu și susține financiar echipa

CSU Sibiu are oficial începând din acest weekend alături un nou sponsor. Gruparea sibiană beneficiază de suportul celor de la KeepCalling, companie care a mai susținut în trecut echipa antrenată de Dan Fleșeriu.

După ce în 2014 și 2015 au fost susținători ai echipei noastre din Liga Națională, implicându-se de asemenea, în sprijinirea echipelor de juniori ale clubului sibian, KeepCalling revine în rândul companiilor care susțin financiar pe CSU Sibiu.
”Suntem extrem de bucuroși să îi avem alături de noi pe reprezentanții KeepCalling. Suntem mândri că reușim, în continuare, să dovedim mediului de afaceri privat, că merită să susțină performanțele echipei noastre. Le mulțumim celor de la KeepCalling pentru că au decis să ne sprijine și sperăm ca împreună să reușim să clădim un parteneriat puternic, benefic ambelor părți”, a spus Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.
CSU Sibiu s-a calificat în semifinalele actualei ediții de campionat, acolo unde întâlnește pe Steaua București. Primele meciuri au loc luni, 1 mai și miercuri, 3 mai, la Sibiu. Partidele se vor juca cu tribunele arhipline, toate biletele fiind vândute în mai puțin de trei ore.a

Ultima oră

Comentariul meu