un sibian a înjunghiat un tânăr la petroșani. a fost arestat la sibiu

Un bărbat din Sibiu a fost reținut vineri după ce ar fi înjunghiat cu o zi mai devreme un tânăr din Petrila. Incidentul s-a petrecut la Petroșani, iar victima a fost operată de urgență.

Un bărbat din Sibiu care, în noaptea de joi spre vineri, a înjunghiat cu un cuțit #un tânăr din Petrila a fost reținut de polițiștii hunedoreni. Sibianul va fi prezentat, sâmbătă, judecătorilor de la Tribunalul Hunedoara cu propunere de arestare preventivă, anunță gddhd.ro.
Poliţiştii din Sibiu l-au prins pe bărbatul cu domiciliul în acest judeţ care a înjunghiat un tânăr din localitatea hunedoreană Petrila. Bărbatul, posibil recidivist, a fost reţinut pentru 24 de ore de anchetatorii din Hunedoara şi va fi prezentat judecătorilor de la Tribunalul Hunedoara pentru arest preventiv. Pe numele său sunt efectuate cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.
Victima, Teofil Negoi, din Petrila, a fost supus, vineri, unei intervenţii chirurgicale. Starea acestuia este stabilă hemo-dinamic. Lovitura de cuţit aplicată în partea stângă, laterală, a abdomenului i-a atins şi ficatul, rana fiind una care trebuie atent supravegheată.
Agresiunea fizică s-a produs pe fondul unui scandal spontan iscat din cauze care dus spre un exces de gelozie. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu