Sibian cercetat sub control judiciar după ce și-a bătut un prieten și l-a închis în portbagajul mașinii

Un bărbat în vârstă de 20 de ani, domiciliat în comuna Axente Sever, a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii din Mediaș sub suspiciunea săvârșirii mai multor infracțiuni, respectiv lipsire de libertate în mod ilegal, furt în scop de folosință și tâlhărie calificată.

În fapt, în data de 22 aprilie, un medieșean în vârstă de 20 de ani, a sesizat Poliția Municipiului Mediaș cu privire la faptul că prietenii săi l-au agresat fizic, l-au închis în portbagajul propriului autoturism cu care l-au transportat în Axente Sever.
În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, precum și al probatoriului administrat, în data de 26 aprilie, polițiștii din Mediaș au depistat și reținut un bărbat din Axente Sever bănuit de săvârșirea acestei fapte.
Împotriva acestuia s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Judecătorul de drepturi și libertăți a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 zile, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, furt în scop de folosință și tâlhărie calificată. Cercetările în acest dosar continuă. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu

Publică