weekend-ul de 1 mai la sibiu și păltiniș. aproape toate hotelurile și pensiunile sunt ocupate

În acest an, de 1 mai, pensiunile și hotelurile din Sibiu, sunt la mare căutare. Mulți turiști deja au făcut rezervări în proporție de 95 la sută. Așadar, cei care doresc cazare în Sibiu, ar trebui să se grăbească. Și la Păltiniș aproape 70 la sută din pensiuni și hoteluri sunt ocupate.

Gradul de ocupare la unitățile de cazare din Sibiu este de 95 la sută, în acest an pentru weekend-ul prelungit.  Majoritatea turiștilor care doresc să  petreacă 1 mai la Sibiu, au făcut rezervări din timp, iar cei care se gândesc să mai vină la Sibiu, deoarece majoritatea pensiunilor și hotelurilor sunt deja rezervate.

Și la Păltiniș, turiștii s-au grăbit să-și rezerve camere. Până acum, aproape 70 la sută din unitățile de cazare sunt deja ocupate. În acest an, prețurile camerelor în perioada 29 aprilie – 1 mai, încep de la 172 de lei. Pentru perioada 1 mai – 3 mai, prețurile cazărilor scad cu 23 de lei, iar pentru perioada 2 mai – 4 mai, cei care doresc cazare vor plăti cu 32 de lei mai puțin. Cei care doresc să își petreacă weekend-ul prelungit la Păltiniș, trebuie să știe că la Perla Păltinișului încă mai sunt locuri libere. „Este cerere mai mare ca de obicei. Mai avem locuri libere în pensiune. Prețul per camera este de 200 de lei pe zi cu mic dejun inclus”, spune Nicu Ordean, unul dintre patronii pensiunii Perla Păltinișului.

Ultima oră

Comentariul meu