weekend prelungit la sibiu. cum te poți distra în oraș

Și în acest weekend, avem o gama variată de evenimente atât pentru adulți cât și pentru copii. Puteți petrece în club, la film, la teatru sau aveți alternativa de a merge la expoziții inedite. Nici cei mici nu vor fi neglijați, se vor putea distra, urmărind piese dedicate lor, la Teatrul Gong Sibiu.

Super petreceri în Cotton Pub 
Dj XTZ, DJ Andu și MC Ionu sunt pregătiți să ofere încă o seară memorabilă la platane ”Man, i love Fridays” fiind deja o rețetă de succes care atrage weekend de weekend sute de sibieni și turiști în locația de pe Rațiu. Distracția continuă aici și sâmbătă seară. Distracția continuă aici și sâmbătă seară, așa că aveți motive să vă rezervați din timp o masă în pub, la telefon 0752.268.866

weekend prelungit la sibiu. cum te poți distra în oraș

Filme faine la Cinema Arta
Dacă doriți să vă relaxați vizionând cele mai noi filme din cinematografe, puteți trece pe la Cinema Arta Sibiu.

weekend prelungit la sibiu. cum te poți distra în oraș

Programul complet aici.

Programul complet și noutăți la Radu Stanca
La TNRS, luna aprilie aduce primele reprezentații ale celui mai așteptat spectacol, „Faust”, în regia lui Silviu Purcărete, într-o nouă formulă, cu Miklós Bács (Faust) și Ofelia Popii (Mefisto).

weekend prelungit la sibiu. cum te poți distra în oraș

Program complet aici.

Expoziții inedite
Sâmbătă și duminică puteți vizita: Expoziţia: Eroi, sfinți și oameni obișnuiți, de la ora 10:00 la Palatul Brukenthal, etj. II; Expoziție de excepție Muzeul de Artă Contemporană Sibiu (Str. Tribunei, Nr. 6), la ora 10:00, intitulată ” The gift”, Expoziţia: Secvențe din Transilvania secolului al XVIII-lea, de la ora 10:00 la Sala Multimedia, Casa Albastră; Expoziția „Lacrimile Cerului. Fecioarele înlăcrimate ale Transilvaniei” de la  ora 10:00, la grădinița numărul 15 din Sibiu.

Noi reprezentații și ateliere la Teatrul Gong
Cei mici vor putea vizita sâmbătă ,,atelierul de meșterilit” de la ora 10:00 și de la ora 12:00 la Teatrul Gong din Sibiu. Vor mai putea viziona și la spectacolul de teatru „Cel mai mare Gulliver„, sâmbătă de la ora 18:00 și duminică de la ora 11:00.

Concert extraordinar la Sibiu cu violonistul Daniel Mihai

Tânărul violonist Daniel Mihai va concerta în data de 29 aprilie 2017, la ora 17:00, în Sala Festivă a Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu. Programul său cuprinde lucrări cunoscute din perioada barocă, până în cea de influență post-modernă. Durata recitalului este de 130 de minute, fără pauză.

weekend prelungit la sibiu. cum te poți distra în oraș

Detalii aici.

 

Ultima oră

Comentariul meu