sărbătoarea continuă la maternitatea polisano cu oferte speciale și în luna mai

Maternitatea Polisano continuă campania aniversară și în luma mai. Astfel, până la data de 31 mai, pachetul pentru nașterea naturală costă 2.400 de lei, iar prin cezariană 3.000 de lei.

”Pentru că ne dorim să fim alături de voi, campania aniversară ce marchează 4 ani de la deschiderea Maternității Polisano continuă și în luna mai, cu aceleași pachete de nașteri la un preț cu totul special. Astfel, până la data de 31 mai, pachetul pentru nașterea naturală costă 2.400 de lei, iar prin cezariană 3.000 de lei”, se arată într-o informare a Polisano, remisă către Ora de Sibiu.sărbătoarea continuă la maternitatea polisano cu oferte speciale și în luna maiMaternitatea Polisano, declarată de UNICEF și Ministerul Sănătății, „Spital, prieten al copilului”, este locul în care se scriu cele mai frumoase povești.
Promoția este valabilă pentru toate nașterile care au loc până la data de 31 mai 2017 și se aplică persoanelor asigurate în sistemul de sănătate. Pentru detalii puteți apela numărul de call – center 021.9383.

Ultima oră

Comentariul meu