începe depunerea de dosare pentru cei ce vor să vândă în piața țărăneacă transilvania

Începând de marți 2 mai 2017, producătorii își pot depune solicitările privind contractarea unui punct de vânzare în cadrul Pieței Volante Transilvania, conform noului Regulament aprobat de Consiliul Județean Sibiu.

Documentele necesare și modul de selectare a candidaților se vor realiza conform Procedurii specifice de înregistrare aprobată prin Dispoziția Președintelui Consiliului Județean.
Dosarele se depun la Consiliul Județean Sibiu, Centrul de Informare pentru Cetățeni (CIC) str. General Magheru nr. 14. pâna de vineri 12 mai 20017 pentru trimestrul 2.
Evaluarea și selecția producătorilor se va realiza conform Regulamentului de Organizare și Funcționare, de către o comisie de evaluare.
Dosarele se pot depune în continuare și după această dată limită. Dosarele depuse după data de 12 mai se vor recepționa la CIC, urmând a fi evaluate în cadrul sesiunii de selecție din trimestrul următor. Rezultatul evaluării din sesiunea curentă se va publica pe pe pagina de internet a Consiliului Județean pâna joi 20 mai 2017. Noile contracte vor intră în vigoare începând de sâmbătă 22 mai 2017.
CLICK AICI CA SĂ VEZI PROCEDURILE COMPLETE PENTRU DEPUNEREA DOSARELOR

Ultima oră

Comentariul meu