dosar penal în cazul copilului mușcat de câini la ruja. băiatul are mai multe răni

Polițiștii din Agnita sau efectuat cercetare în satul Ruja, acolo unde un copil de 11 ani a fost mușcat de o haită de câini. S-a stabilit că aceștia aparțin unor ciobani ce au stână chiar în satul unde s-a petrecut incidentul de luni. Copilul are mai multe plăgi mușcate de câine la piciorul stâng și coapsa dreaptă.

Într-un răspuns oferit către Ora de Sibiu legat de incidentul de luni, 24 aprilie din satul Ruja, cei de la IPJ Sibiu spun că în cauză s-a făcut cercetare la fața locului. Mai mult s-a deschis și un dosar penal în acest caz ce va fi preluat acum de Parchet. ’’În 24 aprilie în jurul orei 10.50 politia orașului agnita a fost sesizată despre faptul că în aceeiași zi un minor în vârstă de 11 ani, în timp ce se afla pe strada lacului din datul Ruja, a fost mușcat de mai mulți câini, aflați în apropierea unei turme de ovine. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, au efectuat verificări și au stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind identificat și proprietarul câinilor. Minorul a fost transportat la spitalul orașului Aginta, fără a rămâne internat. În cauză a fost depusă plângere de către mama minorului pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporslă din culpă împotriva proprietarului animalelor. Cercetările continuă în acest caz’’, explică Elena Welter, de la IPJ Sibiu.
CITIȚI ȘI: FOTO – Copil sfâșiat de șapte câini în satul Ruja. Mama a sărit pe fereastră ca să-l salveze
Acum dosarul va ajunge la parchet pentru a fi luat sub supravegherea unui procuror. De asemenea medicii au stabilit și diagnosticul în cazul copilului salvat din gura câinilor chiar de către mama sa. Acesta are mai multe plăgi mușcate de câine, la membrul inferior stâng și coapsa dreaptă.dosar penal în cazul copilului mușcat de câini la ruja. băiatul are mai multe răni Copilul este acum acasă, la Ruja, dar părinții spun că micuțul este traumatizat de toată întâmplarea. Băiatul a scăpat cu viață doar datorită curajului mamei acestuia, cea care a sărit pe geam și s-a luptat efectiv cu câinii care l-au încolțit și i-au pus viața în pericol. Citește AICI mărturiile făcute de mama copilului și vezi cum arată acesta după ce a fost mușcat de câini.

Ultima oră

Comentariul meu