meciul meciurilor pentru csu. faceți sibiul fericit cu o calificare în semifinale!

Este fără nici un dubiu cel mai important meci de când la cârma echipei este noul președintel Horațiu Floca și pe banca tehnică a venit Dan Fleșeriu. CSU joacă marți de la 19.00 cu calificarea în semifinale pe masă, meciul decisiv pentru calificarea în semifinalele play-off-ului. Partida se dispută cu casa închisă, iar atmosfera va fi cu siguranță una incendiară.

Sibiul trebuie să ajungă în semifinale și are toate pârghiile pentru ca acest vis să devină realitate. Jucătorii lui Dan Fleșeriu sunt obligați să arate că au valoare și pot să învingă pe BC Mureș, grupare care se ține scai de CSU în această serie de foc din primul tur al play-off-ului. După ce mureșenii ne-au învins în meciul patru de sâmbăta trecută și după ce fanii sibieni au fost umiliți de către organizatorii acelei partide și au fost ținuți în fața sălii fără să primească o explicație logică și de bun simț, setea de răzbunare este la cote maxime atât în sânul echipei cât și în rândul suporterilor.
Meciul de la 19.00 va fi cu siguranță unul pe viață și pe moarte, iar cea mai bună veste vine de la tehnicianul Dan Fleșeriu, care ne spune că toți jucătorii sunt sănătoși și pot evolua marți seară. Arbitrii partidei sunt Laurențiu Grigoraș, Bogdan Podar și Dragoș Nicolae, în timp ce comisar din partea Federației Române de Baschet va fi Raduly Zoltan.
Ne vedem așadar la Sala Transilvania: îmbrăcați în galben, cu vocile pregătite și cu multă speranță în suflete. HAI CSU!

Fleșeriu mizează pe sprijinul fanilor
”În echipă, atmosfera este de optimism. Am reușit să facem și la Mureș 1-1, ca și acasă și să aducem seria înapoi la Sibiu pentru a profita de avantajul terenului propriu, un lucru extrem de pozitiv. Băieții sunt toți sănătoși, apți și abia așteptăm meciul. Sperăm la un meci bun, care să ne asigure calificarea. Va fi extrem de dificil, ca și în celelalte meciuri. Rezultatul de acum, de 2 la 2, este perfect echitabil. Este o serie echilibrată, fiecare are șanse 50-50, și cred că de aceea avem meci decisiv. Noi tot campionatul ne-am luptat să avem decisivul pe teren propru și ne bucurăm că reușim să jucăm în fața propriilor suporteri, cu calificarea pe masă. Le mulțumesc mult că sunt alături de noi, că ne-au fost alături și la Târgu Mureș, indiferent de rezultat, și sunt convins că ne vor împinge de la spate, din nou, și vom avea un rezultat bun”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul lui CSU Sibiu înaintea meciului de marți seară.

Se joacă cu casa închisă. Meciul e pe DigiSport
Partida din această seară se anunță a se desfășura într-o atmosferă extraordinară, cu casa închisă. Suporterii echipei noastre și-au procurat biletele de acces încă de la primele ore ale dimineții de ieri, astfel că în doar câteva ore au fost epuizată. ’’Îi sfătuim să ajungă din timp la sală, să manifeste fairplay pe toată durata partidei și să nu se prezinte la Sala Transilvaia cu vuvuzele sau trompete, dar nici cu obiecte interzise’’, spun oficialii lui CSU Sibiu, într-un comunicat remis către Ora de Sibiu.
Cei care nu au mai găsit bilete pot să urmărească meciul în fața televizorului, partida fiind transmisă LIVE de DigiSport.

Ultima oră

Comentariul meu