foto - momente de groază într-un avion wizz air pe aeroportul internațional sibiu. pasagerii s-au panicat

Motivul real pentru care săptămâna trecută a fost anulată cursa aeriană Sibiu – Memmingen a fost dezvăluit chiar de pasagerii care au ajuns la Sibiu cu aeronava ce s-a defectat. Oamenii spun că în avion mirosea a fum și abia au mai putut respira.

Momente de panică joia trecută pe Aeroportul Sibiu. Cursa Wizz Air Sibiu – Memmingen a fost anulată, după ce a apărut o defecțiune la unul dintre motoarele aeronavei. Nici n-a apucat bine să intre pe pistă, că aeronava plină cu pasageri spre Germania a început să aibă probleme serioase. ”În cabină mirosea a fum, a kerosen, nu se putea respira”, a povestit pentru România liberă unul dintre pasageri. Acesta era așeza pe unul dintre scaunele din dreptul ușilor destinate ieșirii de urgență. „Dacă mai dura un minut, deschideam ușa și săream, cu orice risc”, a mai spus acesta.
Pe pistă a apărut mașina de pompieri și pasagerii au fost scoși în siguranță din aeronavă și duși în terminalul aeroportului. Compania Wizz Air și-a cerut, într-un final, scuze de la călători. “Zborurile Wizz Air 3780 de la Sibiu la München Memmingen și W6 3782 de la München Memmingen la Sibiu din 20 aprilie 2017 au fost anulate din cauza faptului că aeronava care efectua această cursă a necesitat o verificare tehnică neprogramată. Pasagerilor li s-au oferit vouchere pentru alimente, în conformitate cu politica Wizz Air și cu reglementările UE, și li s-au oferit varianta rambursării complete sau posibilitatea reprogramării pe zboruri WIZZ alternative. Wizz Air își cere scuze pasagerilor afectați, dar siguranța lor, a echipajului și a aeronavelor este prioritatea companiei”, au transmis cei de la Wizz Air, în aceeiași zi.

Ultima oră

Comentariul meu