tupeu maxim pe un sibian – beat la volan, fără permis și cu numere false la mașina neînmatriculată
Foto: Arhivă

Un șofer de 57 de ani din Sibiu i-a uimit pe polițiștii ce l-au oprit în trafic sâmbăta trecută. Omul nu a vrut să se legitimeze și le-a prezentat o identitate falsă oamenilor legii. Acesta nu avea permis de conducere, era băut la volan și mergea cu o mașină cu numere false și neînmatriculată. Proprietara era chiar soția sa.

În data de 22 aprilie, în jurul orei 17,00, în municipiul Sibiu, poliţiştii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Lungă de către un bărbat care a refuzat să se legitimeze, mai mult decât atât a furnizat date false poliţiştilor privind identitatea sa.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că este vorba despre un sibian în vârstă de 57 de ani care nu posedă permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de autovehicule.
La verificarea autoturismului pe care sibianul îl conducea, poliţiştii au stabilit că este vorba despre un autoturism neînmatriculat, iar numărul de înmatriculare era fals, plăcuţele aparţinând unei alte maşini.
De asemenea, a fost identificată şi proprietara celor două autovehicule, soţia şoferului, în vârstă de 42 de ani.
Astfel, pe numele sibianului a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de : fals privind identitatea, conducere fără permis, conducerea unui autovehicul neînmatriculat, respectiv conducerea unui autovehicul cu număr fals.
Pe numele proprietarei maşinii, a fost întocmit dosar penal ca urmare a săvârşirii infracţiunilor de punere în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat, punerea în circulaţie a unui autovehicul cu număr fals, respectiv încredinţarea conducerii unui autovehicul pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere.  Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu