scrisoare deschisă către suporterii lui csu sibiu și toți fanii baschetului sibian

Conducerea clubului CSU Sibiu condamnă printr-o scrisoare publică tratamentul rușinos la care au fost supuși fanii grupării fanion a orașului la meciul patru cu BC Mureș. Oficialii sibieni ne cheamă pe toți ca marți să fim alături de echipă pentr că ’’mai important decât oricând, este ca familia galben-albastră să lupte în atingerea țelului comun și anume: CALIFICAREA’’.

Reacție salutară a conducerii clubului CSU Sibiu. După ce fanii echipei au fost umiliți public la meciul patru cu Mureșul din pay-off, oficialii echipei noastre favorită au reacționat față de ceea ce s-a întâmplat la Sala Polivalentă din județul vecin. Clubul sibian cere tuturor sibienilor iubitori de baschet, să vină să susțină CSU Sibiu la meciul cinci cu BC Mureș, marți de la ora 19.00, la Sala Transilvania.
Iată mai jos scrisoarea către suporteri publicată pe site-ul oficial al CSU Sibiu:
Dragi suporteri,
Cele două partide disputate de BC CSU Sibiu săptămâna aceasta la Târgu Mureș, ne-au dovedit încă o dată, că avem cei mai minunați suporteri de baschet din România. Faptul că o mare parte a sălii din Mureș a fost colorată în galben și ca vocea suporterilor sibieni prezenți acolo s-a făcut auzită continuu, pe durata ambelor partide, ne-au făcut să vă simțim aproape de noi, iar jucătorii noștri au simțit energia pe care le-ați transmis-o. Cu siguranță, victoria obținută la Târgu Mureș vă este dedicată tuturor celor care ați fost joi și sâmbătă acolo.
În același timp, suntem solidari cu toți cei care au fost tratați într-un mod total nepotrivit, care nu face cinste niciunui oficial angrenat într-o competiție sportivă, de către organizatorii partidei. Considerăm că menirea noastră, a tuturor celor din fenomen, este să oferim spectacol sportiv și să trezim emoție și bucurie publicului prezent la întreceri. Din acest motiv ne estre greu să înțelegem de ce suporterii sibieni au fost tinuți în afara arenei sportive de către organizatori, în condițiile în care, în sală erau foarte multe locuri libere. Conducerea BC CSU Sibiu consideră că acest tratamament rușinos nu face deloc cinste clubului organizator BC Mureș Tg. Mureș.
Privind spre viitor, dragi suporteri, în mai puțin de 48 de ore, va urma FINALA pentru accederea în semifinala Playoff-ului. Acum, mai important decât oricând, este ca familia galben-albastră să lupte în atingerea țelului comun și anume: CALIFICAREA. Suntem convinși că ne așteaptă o încleștare infernală, iar câștigători vor fi doar aceia care vor fi uniți și care vor fi conduși doar de gândul că suntem o echipă care nu cedează în fața intimidărilor de niciun fel ….
Hai CSU!

Ultima oră

Comentariul meu