foto – nu mai sunt bilete pentru csu sibiu – bc mureș. s-au făcut liste de așteptare

Interes extrem de mare pentru meciul cinci dintre CSU Sibiu și BC Mureș Tg. Mureș din play-off. Fanii sibieni au mers dis de dimineață să își cumpere bilete, iar acestea s-au epuizat în mai puțin de două ore.

Șansa Sibiului de a ajunge după ani buni în semifinalele Campionatului Național de Baschet Masculin, stârnește interes maxim printre suporterii lui CSU. Meciul cinci ce se dispută marți seară de la 19.00 cu BC Mureș, decisiv pentru calificarea în turul următor, se dispută cu casa închisă. Biletele pentru această partidă s-au epuizat în mai puțin de două ore. Chiar dacă programul de vânzare a acestora a început de la ora 9.00, fanii s-au pus la coadă în fața sediului de pe Rennes, încă de la 8.00. Cei care nu au reușit să mai achiziționeze bilete au fost trecuți pe o listă de așteptare ce se activează în cazul în care se va reuși suplimentarea numărului de locuri prin montarea unor gradene în spatele celor două panouri din Sala Transilvania. ’’Din păcate s-au terminat biletele și sunt mulți suporteri care nu au reușit să își achiziționeze tichete pentru partida de marți cu BC Mureș. S-a făcut o listă de așteptare cu aceștia. Le-a fost explicat că ei vor fi contactați doar în cazul în care se va suplimenta numărul de locuri în sală’’, a explicat Horațiu Floca, președinte al CSU Sibiu.
Pentru cei ce nu au reușit să își cumpere bilete, singura variantă de a vedea meciul este la TV. Partida de marți seară va fi televizată de către Digi Sport.

Ultima oră

Comentariul meu