foto - accident grav produs luni după amiază. cinci persoane au murit și încă una este grav rănită
FOTO arhivă

Tragedie pe Drumul Național 65 din județul Olt. Cinci oameni și-au pierdut viața în urma unui accident în care au fost implicate un TIR și două autoturisme mici.

Cinci persoane şi-au pierdut viaţa, iar alta este rănită, în urma unui grav accident rutier produs luni după-amiază, pe DN 65, în judeţul Olt, şi în care au fost implicate un TIR şi două autoturisme. Primele informaţii erau că şase persoane au fost grav rănite în urma accidentului. În acest caz a fost activat Planul Roşu de intervenţie, anunță News. Alte patru persoane din cele cinci rănite în urma accidentului din judeţul Olt au murit, bilanţul fiind cinci morţi şi un rănit.
„Echipajul SMURD de pe elicopter se întorcea din misiune de la Bucureşti. A aterizat să acorde îngrijiri medicale victimelor aflate în stop cardio-respirator. Din păcate, nu au funcţionat manevrele de resuscitare. Sunt cinci persoane decedate la faţa locului. Şoferul autotrenului are mai multe leziuni”, a declarat Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova.
Autoturismele implicate în accident sunt înmatriculate în judeţul Olt, iar cauza probabilă a accidentului este explozia unui cauciuc al autotrenului. Şoferul TIR-ului ar fi pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu cele două autoturisme.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu