foto – se schiază în condiții bune pe pârtia oncești din păltiniș

Iubitorii sporturilor de iarnă pot profita de faptul că în zona montată a nins extrem de mult în ultimile zile. Cei de la Telescaun Păltiniș au deschis pârtia de schi pentru acest weekend.

Dacă la Arena Platoș Păltiniș în ciuda faptului că exista zăpadă din plin pentru a deschide măcar o pârtie, acest lucu nu a fost posibil, în schimb pe pîrtia Oncești, schiorii au parte de liber la ski. ’’Noi am strâns instațaliile de transport ale schiorilor și nu mai este posibil să deschidem vreo pârtie, mai ales că se lucrează de zor la amenajarea pentru sezonul de vară a complexului’’, au transmis cei de la Arena Platoș.
La Oncești lucrurile stau diferit. Pe pagina de Facebook Telescaun Păltiniș au fost postate fotografii încă de vineri cu ratracul care bătătorește zpada și pregătește pârtia pentru schiori. ’’Iarna s-a intors!!!Echipa STOP pregateste partia pentru ski!!!!’’, spun aceștia în explicația unei poze cu ratracul ce bătătorește zăpada. foto – se schiază în condiții bune pe pârtia oncești din păltinișPentru cei care vor să urce duminică în stațiune, programul pârtiei de la Oncești a început încă de la ora 9.00 și se schiază în condiții destul de bune. Foto: Telescaun Păltiniș – Facebook.

Ultima oră

Comentariul meu