video - super party la patru ani de ursus cotton pub în sibiu. cu un invitat pe măsură

Cel mai fain pub din Sibiu împlinește frumoasa vârstă de patru ani de la redeschidere. Ursus Cotton Pub celebrează cei patru ani de petreceri cu un party pe măsură. Sâmbătă vine la platane DJ Andi, cel care realizează The Virgin Mix la Virgin Radio România.

Zi de sărbătoare la Ursus Cotton Pub. De fapt SEARĂ cu un mega party ar fi mai potrivit să spunem. Locația în care au avut loc zeci de petreceri memorabile și în care vin din ce în ce mai des cei mai în vogă DJ din țară și străinătate, împlinește vârsta de patru ani de când a reinventat distracția în Sibiu.
Și pentru că o aniversare se sărbătorește cu o petrecere pe măsură, nici în acest an cei de la Ursus Cotton Pub nu se dezmint și te invită la o seară ce nu trebuie ratată. Sâmbătă, 22 aprilie, invitat special este nimeni altul decât DJ Andi. Extrem de cunoscut în România, DJ Andi realizează acum ’’The Virgin Mix’’ la Virgin Radio România, cel mai în vogă post din țară la ora actuală. Prezența e obligatorie la party, dar există o singură condiție de participare: DISTRACȚIEEEEE până în zori!
’’Se împlinesc patru ani de party-uri, patru ani de glorie în care clienții noștri au trăit clipe memorabile. Legenda originală în randul pub-urilor din Sibiu, cum ne place nouă să spunem, Ursus Cotton Pub, te cheamî la cea mai tare aniversare! Te așteptăm așadar să fi alături de noi sâmbăta, 22 aprilie, cu DJ Andi & Virgin Radio!’’, spune unul dintre patronii locației de pe strada Rațiu. Intrarea este liberă pentru toată lumea. Rezervări puteți face la numărul de telefon 0752 268 866.

Ultima oră

Comentariul meu