peste 60 de echipe participă la ediția a noua a cupei interstar de la sibiu

In perioada 22-23 aprilie la Sibiu se va desfasura cea de a XI-a editie a Cupei Interstar, cel mai mare si longeviv turneu de fotbal rezervat copiilor si juniorilor.

Editia din acest an este dedicate jucatorilor nascuti in anii 2007, 2008, 2009 si 2010, iar la startul ei se vor alinia 60 de echipe reprezentand cluburi de fotbal din judetele Sibiu, Alba, Mures, Brasov, Cluj, Harghita, Hunedoara si chiar din tara vecina Serbia, de unde vor participa cei de la FK Bubamara Kraljevo.
Peste 700 de copii se vor intrece pe teren pentru a demonstra ca sunt cei mai buni si pentru a apara culorile cluburilor care le reprezinta.
„O noua provocare in plan sportiv si organizatoric ne bate la usa. Ne dorim sa fie un success la fel ca si editiile precedente. Suntem bucurosi ca pentru al 11-lea an la rand organizam acest turneu , care a devenit unul traditional la nivel national .Multumim tuturor celor care s-au implicat in acest proiect si totodata le dorim mult success participantilor.”, spune Sebastian Baciu, vicepresedinte al FC Interstar.
Meciurile se vor disputa pe terenurile din complexul stadionului Municipal din Sibiu incepind cu data de 22 aprilie ora 09.00, intrarea fiind libera.

Ultima oră

Comentariul meu