meciul revanșei pentru sibiu. ținem pumnii pentru csu

Sibiul joacă joi de la 17.30 o partidă care a devenit extrem de importantă odată cu înfrângerea suferită vinerea trecută în propriul fief. Universitarii lui Dan Fleșeriu caută victoria în partida de la Tg. Mureș, pentru a rămâne cu șanse reale în cursa pentru calificarea în semifinalele Campionatului Național.

Dan Fleșeriu&Co au plecat miercuri spre Târgu Mureș hotărâți să facă două meciuri bune în compania grupării ce a produs surpiza în meciul precedent de la Sibiu.Cea de a III-a confruntatre între Sibiu și Mureș se dispută joi, de la ora 17:30, iar cel de-al 4-lea meci are loc sâmbătă, de la ora 20:00. ”Evident, moralul nu este cel mai bun posibil. Plecăm de la scorul de 1-1 și luptăm împotriva unei echipe foarte bune, cu foarte mulți aruncători buni, cu o apărare bună- în ultimul meci al lor. Dar, până la urmă, ne-am dorit să ajungem aici, să jucăm cu cele mai bune echipe din campionat. Am vrut să ne întrecem cu ei și trebuie să facem maximul posibil astfel încât să câștigăm cel puțin un meci. Starea de sănătate a băieților este ceva mai bună decât săptămâna trecută, am depășit problemele, și să sperăm că, din punct de vedere fizic, vom fi mai proaspeți și vom reuși să facem jocuri cât mai bune și în apărare și în atac”, a spus Dan Fleșeriu, tehnicianul lui CSU, înaintea meciurilor 2 și 3 cu Mureș.
Partida de joi, 20 aprilie 2017, ora 17:30 va fi transmisă pe Digisport 3, în timp ce meciul 4, care se va disputa sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 20:00, va fi LIVE pe Digisport4. În caz de egalitate, după cele două partide de la Mureș, meciul decisiv se va juca la Sibiu, marți, 25 aprilie.

Ultima oră

Comentariul meu