meci de infarct la tg. mureș. csu revine în cărți pentru semifinale

Sibiul a jucat cu sabia deasupra capului în cel de al treilea meci de la Tg. Mureș în sferturile play-off-ului. Cu orgoliul rănit la maxim după înfrângerea din vinerea Paștelui, echipa lui Dan Fleșeriu a renăscut din propria cenușă și a învins după prelungiri cu 87-89 (23-17, 8-26, 23-18, 20-13, 13-15). Avem 2-1 la general și sâmbătă ne putem asigura calificarea în semifinale.

Sibiul a înghițit în sec și a plecat capul la pământ după înfrângerea usturătoare de vinerea trecută. CSU a mers la Tg. Mureș cu dorința de a lua o revanșă în fața mureșenilor și din fericire la final așa a și fost.
Meciul trei a fost cu siguranță unul cheie pentru seria confruntărilor cu Mureșul. Dacă ne învingeau, gazdele erau favorite la calificarea în semifinale, dar echipa lui Fleșeriu a fost mai bună. Sibiul a jucat cu dorință și ardoare, dar și cu mai multă determinare, iar asta a contat în economia jocului. Mureșul a început mai bine, dar sfertul doi a fost unul de vis pentru CSU. Ai noștri au înscris 26 de puncte, în timp ce gazdele au punctat doar de opt ori. Partea a II-a a fost de infarct. Mureșul a revenit în joc și mai mult a trecut la conducere cu câteva secunde înainte de final. A fost nevoie de experiența lui Bogdan Popescu și partida a intrat în prelungiri. S-a mers aproape cap la cap, dar Paliciuc a reușit să facă un Sibiul întreg fericit și ne-a adus atât de mult dorita victorie. Sibiul conduce cu 2-1 la general, iar sâmbătă seară de la ora 20.00 joacă cu biletele calificării în semifinale pe masă, un succes ducând trupa lui Dan Fleșeriu mai departe într-o nouă serie cu cei de la Steaua. Hai CSU!

Mureș:
Martinic 19, Dapa 12, Kalve 12, Reed 17, Lazăr 4, Șanta 5, Markovic 17.

Sibiu:
Hardy 14, Popescu 19, Cooper 9, Davis 4, Mijajlovic 17, Paliciuc 13, Lalovic 13.

Ultima oră

Comentariul meu