cheltuielile primăriei sibiu în primul trimestru din 2017 – autoscară pentru distrugerea cuiburilor de ciori închiriată cu 25.000 de lei, stand la romexpo, becuri și multe altele

Municipalitatea sibiană a făcut nu mai puțin de 41 de achiziții publice directe sau prin procedură simplificată în primele trei luni ale acestui an. Primăria a cheltuit de exemplu peste 25.000 de lei ca să închirieze o autoscară pentru distrugerea cuiburilor de ciori. Pe listă sunt și lucrări suplimentare la imobilul din Piața Mică 25, în valoare de peste 1,1 milioane lei.

Printre cele 41 de achiziții făcute de primărie se numără de exemplu închiriere autoscară cu personal de deservire pentru distrugerea cuiburilor de ciori, de la SC COLOANA SRL cu suma de 25.061 lei. Mentenanța și suportul pentru site-urile de pe domeniul sibiu.ro și subdomeniile turism, cultură și Patrimoniu, s-a făcut prin ofertă de cumpărare directă de la SC MB SOLUTIONS SRL, contra sumei de 27.132 lei.
Municipalitatea nu a făcut rabat la cheltuieli nici când a venit vorba de promovarea la Târgul de Turism al României. Primăria a plătit pentru închiriere spațiu participare la Romexpo, construcție stand și inchiriere dotari aferente, celor de la SC EXPODESIGN & CONSULTING SRL, suma de 25.109 lei.
Nu mai puțin de 5.450.563 lei au fost alocați pentru reparații strazi din beton în cartierul Valea Aurie în valoare de 5.450.563 lei. Acestea sunt executate de ASOCIEREA SC TERRA BUILDING SRL și SC REPCONS SRL.
Se efectuează lucrări suplimentare la imobilul din Piața Mică, numărul 25, în valoare de 1.130.662 lei, lucrări executate de SC Construcții SA. Pentru becuri și accesorii pentru iluminatul public s-a făcut o achiziție prin cumpărare directă de la SC POWER ELECTRIC S.R.L., în valoare de 118.976 lei. Îm fine pentru servicii de mentenanta aferente componentelor software din cadrul proiectului: Implementarea conceptului de administratie electronica la nivelul Municipiului Sibiu, tot prin cumpărare directă de la SC INDUSTRIAL SOFTWARE SRL primăria plătește suma de 355.377 lei.
Vedeți AICI LISTA cu toate achizițiile făcute de municipalitate în primele trei luni ale anului 2017.

 

Ultima oră

Comentariul meu