șofer beaț criță a produs un accident în sâmbăta paștelui pe bulevardul vasile milea
Foto Arhivă

Un tânăr de 24 de ani din Gura Râului se face vinovat de producerea unui accident rutier avut loc în 15 aprilie la Sibiu. Băut bine, acesta s-a suit la volan și a lovit din spate o altă mașină la intersecția Milea cu Semaforului. Avea o alcoolemie de 1,39 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Spre exemplu, în data de 15 aprilie, în jurul orei 17.10, pe bulevardul Vasile Milea din municipiul Sibiu s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, unul din conducătorii auto fiind sub influența alcoolului. Polițiștii rutieri care s-au deplasat la fața locului au constatat următoarele: un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Gura Râului, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Milea, având direcția de deplasare spre Șelimbăr, în intersecția cu str. Semaforului nu a păstrat o distanță suficientă față de un autoturism cu care intră în coliziune.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul testării fiind de 1,39 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice cu alcoolemie peste limita legală (art. 336 alin.1 cod penal).
Totodată, în cadrul cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul i-a fost încredințat tânărului de către un bărbat care avea cunoștință de starea de ebrietate în care se afla acesta. În aceste condiții, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredințarea unui vehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care știe că se află sub influența alcoolului (art. 335 alin. 3 cod penal). Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu