video - a ucis un bătrân în direct pe facebook, iar acum îl caută toată poliția

Un bărbat de 37 de ani din statul american Cleveland este căutat de poliție după ce a omorât un bărbat și a transmis în direct pe Facebook momentul în care îi lua viața acestuia.

Un american care a ucis un bătrân şi a transmis crima în direct, pe Facebook, este căutat acum de poliţiştii din Cleveland. Cercetările sunt cu atât mai intense cu cât, într-o altă înregistrare pe contul lui de socializare, suspectul spusese că a omorât alte 13 persoane şi că va continua să ucidă la întâmplare până când va fi prins. Presa americană relatează că totul a început după ce agresorul a fost părăsit de iubită, anunță Digi24.
„Am cedat. Am ucis 13. Asta am făcut, am ucis 13 oameni şi voi continua să omor până când mă vor prinde”, a spus Steve Stephens într-un videoclip.
Filmarea a fost postată de bărbatul de 37 de ani pe contul său de Facebook. După ce a fost făcută această înregistrare, americanul şi-a oprit maşina lângă un bătrân de 78 de ani aflat pe trotuar şi l-a împuşcat cu sânge rece, aparent la întâmplare.
„A fost un om bun. Urăsc faptul că nu mai e. Nici nu ştiu ce o să fac. E ireal. Mă simt de parcă mi s-ar opri inima”, a spus fiul bărbatului ucis.

https://youtu.be/HQk58rQBpyA

Autorităţile din Cleveland îi cer suspectului să se predea şi îl avertizează că un efectiv impresionant de forţe de ordine, inclusiv agenţi FBI, sunt pe urmele lui.
„Ceea ce s-a întâmplat astăzi nu are sens. Nu mai este nevoie de alte vărsări de sânge”, a spus Calvin Williams, şeful poliţiei Cleveland.
„Va fi prins. Nu trebuie să mai facă rău nimăni”, a declarat Frank Jackson, primarul din Cleveland.

https://youtu.be/nud6UiTF-6M
Poliţia nu a confirmat că Steve Stephens ar mai fi ucis pe altcineva în afară de bătrânul omorât în direct pe Facebook. Potrivit presei de peste Ocean, suspectul a comis această crimă după o ceartă cu iubita, care l-ar fi părăsit.

Ultima oră

Comentariul meu