foto - costume din materiale reciclabile create de copii din turnul roșu

Mai mulți elevi din Turnul Roșu, au devenit demni de toată lauda. Au plantat sute de puieți de brazi, iar acum au învățat să nu arunce, să recicleze și să creeze. Au confecționat mai multe costume din materiale reciclabile.

Elevii de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Turnu – Roșu au prezentat în 11.04.2017 o paradă de modă realizată din materiale reciclabile. Această activitate face parte din Concursul național de Educație Ecologică și Colectare Selectivă ,,Școala Zero Waste,, ediția 2017 al Asociației EcoStuff România, derulat în periada 13.03.2017 – 12.05.2017.

foto - costume din materiale reciclabile create de copii din turnul roșuElevii și profesorii s-au implicat realizând aceste costume timp de mai multe zile, iar rezultatele s-au concretizat în creațiile purtate de elevii școlii la acest eveniment. A fost o încântare să vezi ce au realizat cu multă muncă și imaginație, iar la final s-au bucurat cu toții.
Toate activitățile derulate timp de două luni (ateliere creative de refolosire a ambalajelor, participarea la plantarea de arbori și curățenie în școală si localiatate, acțiuni de informare și colectare selectivă a reciclabilelor, diverse activități de cunoaștere a mediului înconjurător, înfrumusețarea interiorului/exteriorului școlii etc.), au ca finalitate formarea valorilor și dezvoltarea deprinderilor elevilor pentru a contribui la protejarea mediului și reducerea poluării.

Ultima oră

Comentariul meu