weekendul de paște la sibiu. ce evenimente sunt în oraș zilele acestea

Suntem din nou la sfârșit de săptămână, dar un sfârșit de săptămână mai special, cu doliu, bucurie și sărbătoare adunate toate într-un cuvânt: Paști. Sibienii care nu au deja planuri pentru a petrece sfintele Paști, trebuie să știe unde pot să meargă, iar noi, ca de obicei, avem câteva recomandări: Învierea Domnului, la Muzeul Satului, în Piața Mare, la Târgul de Paști, la film, în club sau la expoziții.

Slujba de Înviere la Biserica Bezded în Muzeul Astra

Anul acesta credincioșii sunt așteptați să ia lumină și sfintele Paști și în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului. Detalii despre program, găsiți aici.

Târgul de Paști din Piața Mare
Târgul de Paști din Sibiu, se va desfășura în perioada 7 – 18 aprilie, în Piața Mare. Ediția 2017 reunește 45 de expozanți din țară și străinătate, care își vor prezenta produsele de sezon în Piața Mare, oferind astfel o alternativă plăcută de a căuta și găsi cadouri de Paști deosebite.
weekendul de paște la sibiu. ce evenimente sunt în oraș zilele acesteaMai multe detalii despre noutățile din târg, găsiți aici.

Filme bune la Cinema Arta
Pentru cei care au de gând să vizioneze un film bun, recomandat atât adulților cât și copiilor, pot trece pe Cinema Arta, iar noi vă oferim programul proiecțiilor pentru perioada 14 – 20 aprilie. Programul întreg, aici.

Super petreceri în Cotton Pub 
Ursus Cotton Pub, are un program special în perioada sărbătorilor pascale. Pub-ul este deschis vineri până la orele 03:00, sâmbătă este închis, duminică, distracția începe de la orele 22:00, luni, 17 aprilie, de la orele 12:00, iar marți de la orele 08:00.   Dj XTZ, DJ Andu și MC Ionu sunt pregătiți să ofere încă seri la platane ”Man, i love Fridays” fiind deja o rețetă de succes care atrage weekend de weekend sute de sibieni și turiști în locația de pe Rațiu. weekendul de paște la sibiu. ce evenimente sunt în oraș zilele acesteaDistracție încontinuu la Cotton Pub, așa că aveți motive să vă rezervați din timp o masă, la telefon 0752.268.866.

Colecția de minerale a baronului von Brukenthal expusă la Muzeul de Istorie Naturală

Expoziție cu colecţia de minerale a baronului Samuel von Brukenthal de la Muzeul de Istorie Naturală va fi deschisă în perioada 5.04 – 31.12.2017.
Mai multe detalii găsiți aici.
Expoziții inedite
Sâmbătă și duminică puteți vizita: Expoziţia: Eroi, sfinți și oameni obișnuiți, de la ora 10:00 la Palatul Brukenthal, etj. II; Expoziție de excepție Muzeul de Artă Contemporană Sibiu (Str. Tribunei, Nr. 6), la ora 10:00, intitulată ” The gift”, Expoziţia: Secvențe din Transilvania secolului al XVIII-lea, de la ora 10:00 la Sala Multimedia, Casa Albastră; Expoziția „Lacrimile Cerului. Fecioarele înlăcrimate ale Transilvaniei” de la  ora 10:00, la grădinița numărul 15 din Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu