csu sibiu joacă vineri meciul doi din play-off cu mureșul. haideți la sală!

Sibiul dispută vineri de la 18.00 partida a II-a din turul I al play-off-ului cu BC Mureș. Cei care vor să își cumpere bilete, o pot face la sediul clubului sau la sala Transilvania înainte de partidă.

CSU Sibiu caută a doua victorie din seria PlayOff-ului cu Mureșul, în această seară, de la ora 18:00, în Sala Transilvania. După victoria clară din prima partidă, scor 76-66, baschetbaliștii sibieni speră să câștige și vineri. Un scor de 2-0, la general, ar trimite echipa noastră la o victorie de semifinale. ”Avem ceva probleme medicale și cu siguranță va fi o luptă pe viață și pe moarte. Noi va trebui să sacrificăm orice picătură de energie care ne-a mai rămas, în așa fel încât să facem din nou o apărare bună, mai mult de 15 minute, cât am reușit în primul meci. Sperăm, în același timp, să găsim calea cea mai ușoară să marcăm, să facem și mai multe contraatacuri ca în ultimul meci, iar în ultimele minute alte partidei să ne apropiem victoria. Sunt convins că cei de la Mureș vor încerca să schimbe ceva în jocul lor și vor reuși să se adapteze mai ușor la jocul nostru. Au jucători experimentați, au marcatori foarte buni și cred că meciul va fi mai greu și va fi decis pe final. Dacă apărarea noastră va funcționa mai bine decât în meciul anterior, atunci s-ar putea să ne facem singuri misiunea mai ușoară”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul lui CSU Sibiu.
Biletele se mai pot cumpăra de la sediul Clubului, str. Rennes nr.2, între orele 9 și 15, și, în măsura în care vor mai fi disponibile, de la Sala Transilvania, înainte cu o oră de startul partidei. Meciul 3 se va disputa în data de 20 aprilie, ora 17:30, la Târgu Mureș, iar meciurile 4 și 5 sunt programate să se dispute în 22 aprilie, ora 20:00 (Tg. Mureș), respectiv 25 aprilie (Sibiu).

Ultima oră

Comentariul meu