video – victorie pentru sibiu în play-off. cu dedicație pentru liderul galeriei csu de ziua lui

CSU Sibiu s-a impus miercuri seară cu 76-66 (20-18, 20-25, 25-6, 11-17) în primul meci din play-off cu BC Mureș Tg. Mureș. Fanii din tribune i-au dedicat victoria liderului galeriei, Florin Iacob și i-au cântat acestuia ’’La Mulți Ani’’. Meciul doi are loc vineri, tot de la 18.00.

CSU Sibiu a debutat cu dreptul în play-off. Meciul de miercuri seară cu BC Mureș Tg. Mureș a fost mai greu decât am fi crezut. Mureșenii au venit montați să facă un joc bun în Sala Transilvania și per ansamblu le-a ieșit în prima parte a meciului. Oaspeții au condus cu 40-43 la pauza mare, dar în partea a II-a Sibiul a fost la timona jocului. Apărarea agresivă a dat roade în sfertul trei. CSU a marcat 25 de puncte, în timp de oaspeții au jucat fără vlagă și punctat doar de cinci ori pe tabelă. S-a terminat până la urmă 76-66 pentru Sibiu, iar echipa noastră conduce cu 1-0 la scorul general. Meciul al II-lea se joacă vineri, tot de la 18.00 și tot în sala Transilvania. Prezența e obligatorie pentru toată lumea.

CSU Sibiu:
Davis 4, Hardy 18, Dragoste 3, Paliciuc 11, Popescu 15, Lalovic 4, Mijajlovic 10, Cooper 14.

Mureș:
Popescu 2, Martinic 13, Markovic 12, Santa 6, Borșa 2, Lazăr 4, Kalve 12, Reed 12, Andrei 3.

Victorie cu dedicație. Pentru sufletul galeriei
Succesul de miercuri seară al galben-albaștrilor a fost dedicat de fanii de la tribuna în care stă galeria, celui care i-a ’’dirijat’’ meci de meci în ultimii ani. Suporterii i-au cântat ’’La Mulți Ani’’ lui Florin Iacob și au scandat numele acestuia la unison. Și numele antrenorului Dan Fleșeriu a fost scandat după această victorie, acest lucru devenind de altfel un lucru obișnuit după fiecare partidă disputată în Sala Transilvania.

Declarații după meci

Ultima oră

Comentariul meu