video foto – incendiu puternic la mansarda unui bloc. cinci persoane intoxicate cu fum

Locatarii dintr-un bloc de la Gura Humorului, au fost evacuați de urgență în noaptea de miercuri spre joi după ce un incendiu a izbucnit la un apartament situat la mansardă. Pompierii au lucrat toată noaptea ca să stingă flăcările.

Un incendiu violent a izbucnit, miercuri noapte, la mansarda unui bloc din municipiul Gura Humorului, toţi locatarii blocului fiind evacuaţi de către pompieri. În urma incendiului, cinci persoane, între care un copil, s-au intoxicat cu fum şi au fost transportate la spital. Pompierii au intervenit toată noaptea pentru stingerea incendiului, focul nefiind lichidat în totalitate.
Pompierii suceveni intervin de aproximativ şapte ore pentru stingerea incendiului izbucnit la mansarda unui bloc din Gura Humorului, în noaptea de miercuri spre joi, la ora transmiterii acestei ştiri lucrându-se la lichidarea ultimelor focare. ”E localizat, se lucrează la lichidarea ultimelor focare. Sub acoperişul de tablă mai sunt elemente din lemn care fumegă. Se decopertează tot”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, Alin Găleată, miercuri dimineaţă, pentru News.ro.

Potrivit sursei citate, focul a afectat o suprafaţă de aproximativ 800 de metri pătraţi.
Locatarii blocului, care au fost evacuaţi, au înnoptat la rude sau în internatul colegiului ”Alexandru cel Bun”, pus la dispoziţie de către Primărie.
Incendiul a cuprins mansardele a două scări ale blocului.

Ultima oră

Comentariul meu