update - simpaticul buratino, interzis la sibiu: ’’sunt cel mai trist clown din lume...’’

Personaj devenit extrem de cunoscut de către toți sibienii și mai ales de către turiștii ce vizitează orașul, Buratino, s-a ales cu un cadou neplăcut în prag de Paște. Acesta spune că i-a fost retrasă autorizația acordată de primărie.

UPDATE – Buratino a primit acordul să își reia activitatea
Clownul Buratino a explicat joi pentru Ora de Sibiu, că a primit un mesaj pe mail de la primarul Astrid Fodor, în care aceasta îl informează că poate să își reia activitatea. Mai multe detalii găsiți AICI.

VEZI ȘI: Primăria despre clownul Buratino – Agresează verbal trecătorii. A fost iertat cu o singură condiție

ȘTIREA INIȚIALĂ
Sibienii și în special copiii din oraș primesc o veste tristă. Clownul Buratino nu mai poate să își desfășoare activitatea în centrul Sibiului. Cel care stârnea zâmbetele pe fețele tuturor cu glumele sale, spune pe contul său de Facebook că a rămas fără autorizație. Acesta afirmă că totul i se trage de la clownii din Târgul de Paște. Buratino afirmă că primarul Sibiului ar fi luat această decizie, dar este puțin probabil ca edilul orașului să se fi implicat personal în această situație.
CITEȘTE ȘI: Clownul Buratino revine la ”muncă” în Centrul Sibiului. Cum comentează acuzațiile că ”duhnește a alcool”
’’Astăzi sunt cel mai trist clown din lume… Doamna primar Astrid Fodor a decis să îmi retragă autorizația de clown pe centru din cauza unei reclamații primită de la clowni care au venit doar pe perioada Târgului de Paști… Pentru că îi deranjam…’’, spune Buratino într-o postare pe pagina sa de Facebook. Acesta îi mai roagă pe internauți să distribuie postarea sa dacă vor să îl mai vadă la treabă în zona centrală a Sibiului. Vedeți AICI postarea lui Buratino. Ora de Sibiu va solicita joi un punct de vedere oficial al primăriei Sibiu, legat de situația lui Buratino.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu