primăria despre clownul buratino – agresează verbal trecătorii. a fost iertat cu o singură condiție

Clownul Buratino a rămas în 11 aprilie fără autorizație pentru că ar fi agresat verbal trecătorii. Municipalitatea a primit reclamații în acest sens. Astrid Fodor a făcut o concesie însă pentru acesta.

Buratino a rămas fără autorizație pentru că ar fi agresat verbal mai mulți trecători. Aceasta este explicația reprezentanților primăriei Sibiu, vizavi de acest caz. ’’Avizul de ocupare a domeniului public emis domnului Gancea Mihail Pavel (cunoscut sub numele de clovnul Buratino) cu numărul 3756/20 martie 2017 a fost revocat în data de 11 aprilie de către Serviciul de Administrare a Domeniului Public și Privat. Decizia a fost luată ca urmare a reclamațiilor primite în care se specifică faptul că persoana în cauză agresează verbal trecătorii’’, a explicat pentru Ora de Sibiu, Mirela Gligor, purtător de cuvânt al institiției.
CITEȘTE ȘI: Simpaticul Buratino, interzis la Sibiu: ’’Sunt cel mai trist clown din lume…’’
Primăria l-a iertat. Deocamdată..
Primarul Sibiului a purtat o discuție cu clownul care în ultimii ani a putut fi văzut aproape zi de zi în zona centrală a orașului, iar acesta a promis că nu va mai deranja liniștea trecătorilor. În aceste condiții, joi i s-a eliberat un nou aviz.
VEZI ȘI: Clownul Buratino revine la ”muncă” în Centrul Sibiului. Cum comentează acuzațiile că ”duhnește a alcool”
’’În urma unor discuții cu primarul municipiului Sibiu, doamna Astrid Fodor, domnul Gancea s-a angajat că va respecta trecătorii și nu va deranja liniștea acestora. Prin urmare, primarul Fodor a decis emiterea unui nou aviz de ocupare a domeniului public care să permită clovnului Buratino să își desfășoare activitatea’’, a mai explicat Mirela Gligore.

Ultima oră

Comentariul meu