clownul buratino revine la ''muncă'' în centrul sibiului. cum comentează acuzațiile că ''duhnește a alcool''

Clownul Buratino, a primit o veste bună de la primarul Sibiului, Astrid Fodor. După ce acesta a anunțat miercuri că i-a fost ridicată autorizația pentru a își exercita activitatea în centrul orașului, joi dimineață edilul orașului l-a informat că problema a fost remediată. Omul crede însă că totul a fost premeditat.

Gancea Mihai Pavel, a explicat ce s-a întâmplat miercuri, atunci când a fost înștiințat că nu mai are voie să fie clown pe străzile Sibiului. Buratino spune că din cauză că făcea concurență altor clowni, s-a văzut marginalizat. El crede că totul a fost premeditat. ”Părerea mea, este că motivul pentru care mi-a fost retrasă autorizația, sunt ceilalți clauni și iepurii care sunt acum pe centru, la Târgul de Paști. Duminică m-am dus pe centru, să-mi iau un sandwich și unul dintre ei, m-a văzut în timp ce dădeam baloane unor copii ce treceau pe acolo. Teoretic, în Piața Mare, nu am voie să vând baloane. Dar copii au venit și mi-au cerut, eu le-am dat. Meseria mea, e să bucur copii nu să-i supăr. Vă dați seama, ce ar fi spus copii dacă nu aș fi vrut să le dau baloanele. Cei care m-au văzut, mi-au făcut reclamație. Am trimis un e-mail doamne primar, în care am rugat-o să-mi acorde din nou autorizația. Eu am de muncă, nu mă plâng. Merg la petreceri de copii la botezuri, dar să stau pe centru și să înveselesc trecătorii e o relaxare pentru mine. Dar de ce după patru ani, de practicat această meserie pe Bălcescu, mi-a retras autorizația, fără avertisment, fără nimic? Așa dintr-o dată… Eu cred că ceilalți clovni care au oameni sus puși și relații prin țară au făcut acest lucru. Ei vând baloane la 10, 15 lei, iar eu cu maxim 5 lei, fiecare dă cât are pentru balon. Niciodată nu am avut vreo reclamație, de când au apărut aceștia doi pe centru, mi-a fost retrasă autorizația.” explică Buratino.

CITEȘTE ȘI: Simpaticul Buratino, interzis la Sibiu: ’’Sunt cel mai trist clown din lume…’’

Cum comentează acuzația că „duhnea a băutură”
În urma unui articol publicat pe Ora de Sibiu, referitor la încheierea activității Clownului Buratino, mai mulți cititori l-au acuzat pe acesta că de multe ori mirosea a băutură și că era „agasant, enervant și că nu e făcut pentru această meserie.” Mihai confirmă că a consumat alcool în timp ce era pe pietonala Bălcescu. ” Da, am mai băut câte-o bere, dar de la băut o bere, până la a duhni a alcool, e cale lungă. Nu te poți ameți dintr-o bere. Nu aș face acest lucru niciodată, în timp ce sunt pe Bălcescu lângă copii. Când e cald afară, da, mai beau și eu o bere” spune acesta.

VEZI ȘI: Primăria despre clownul Buratino – Agresează verbal trecătorii. A fost iertat cu o singură condiție

Își va relua din nou activitatea de joi
Buratino, i-a trimis un email primarului Astrid Fodor, în care i-a explicat ce a pățit. Miercuri a primit de la dânsa un e-mail prin care îi spune că este posibil să își reia activitatea. Mihai Gancea (n.r. – numele real al lui Buratino) a primit și răspuns de la edilul Sibiului. ”,Stimate domnul Gancea Mihail Pavel, da, vă puteți relua activitatea. Cu stimă, Primarul Municipiului Sibiu, Astrid Fodor” se arată în mesajul primit de către acesta. Astfel Buratino se întoarce pe pietonala de pe Bălcescu, acolo unde și-a făcut veacul în ultimii ani.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Desi nu agreez personajul buratino, consider ca este un om care munceste, iar ceea ce face el nu este tocmai usor, din punctul meu de vedere. Mi se pare rusinos din partea autoritatilor locale sa interzici unui om sa munceasca, iar in acelasi timp sa nu faci nimic in legatura cu cersetorii care au invadat bisericile, pietonalele si bulevardele din acest oras.