video - sfârșit tragic într-un accident pentru un preot al unei mânăstiri din județul sibiu. atenție imagini cu impact emoțional

Preotul Mircea Zamfir, fost călugăr la Târgoviște și din 2001 la o mânăstire din județul Sibiu, a murit în urma unui accident rutier ce a avur loc în localitatea Gura Ocniței.

Sfârşit tragic pentru un fost călugăr din Târgovişte, care a murit în urma unui accident rutier. Preotul Mircea Zamfir, cunoscut ca Monahul Modest, avea 76 de ani şi se afla într-o maşină care nu a oprit la indicatorul “Stop”. Astfel, un tir a izbit autovehiculul în plin, iar reprezentantul Bisericii a pierit. Acesta se afla în maşina împreună cu o femeie şi cu şoferul. Cei doi au fost transportaţi la spital, dar pentru monah nu s-a mai putut face nimic, anunță mditv.ro. Accidentul a avut loc într-o intersecţie periculoasă din Gura Ocniţei, în timp ce se ducea la o înmormântare. Şoferul care conducea maşina în care se aflau preotul şi femeia nu a respectat semnifiația indicatorului „STOP” și a fost izbit în plin de un TIR care circula regulamentar. Şoferul tirului spune că a încercat să evite impactul, dar i-a fost imposibil.
Mircea Zamfir, pe numele său de monah era Modest, a fost monah la Mănăstirea Stelea în perioada 1993 – 2001, timp în care fost şi stareţ. În 2001 a făcut cerere de mutare la Arhiepiscopia Sibiu. Adevărul anunță că purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Târgovişte, pr. Marian Puiescu, a declarat că trupul părintelui Modest ar putea fi depus la capela de la Mănăstirea Viforâta dacă nu se va afla la ce mănăstire slujea în Sibiu.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu