încep meciurile adevărate - csu joacă în play-off cu mureșul și te ’’convoacă’’ la sală

CSU Sibiu debutează miercuri de la ora 18.00 în play-off-ul actualei ediții de campionat. Echipa lui Dan Fleșeriu dispută prima partidă împotriva celor de la BC Mureș. Vineri are loc al II-lea meci.

Miercuri, de la orele 18:00, baschetbaliștii sibieni joacă primul meci al seriei din Play-Off în compania celor de la BC Mureș Tg. Mureș. Încrezători în propriile forțe, după clasarea pe locul al doilea la finele sezonului regulat, galben-albaștri speră la o calificare în semifinale.
Clasarea pe locul al doilea la finele sezonului regulat, pentru echipa noastră, i-a asigurat avantajul terenului propriu în primul tur al Play-Off-ului, și primește miercuri și vineri vizita celor de la BC Mureș Târgu Mureș, ocupanta locului al 7-lea în clasament.
Dan Fleșeriu e încrezător în echipa lui. ”Băieții sunt nerăbdători să înceapă meciurile. Eram obișnuți să jucăm din trei în trei zile iar acum, o săptămână de pauză, e prea mult. Vom avea niște meciuri foarte grele, împotriva unei echipe care, deși a terminat campionatul pe locul al 7-lea, cu siguranță este mai valoroasă de atât. Știm cu toții ce ne așteaptă, care sunt atu-urile echipei din Mureș și sperăm să le putem anula, pe cât posibil, astfel încât să obținem victorii. Avem doi-trei jucători bolnavi, așa cum erau și înaintea meciului cu Oradea, dar se vor reface până la ora meciului și, cu siguranță, toată lumea va da absolut totul pe teren astfel încât să facem, în primul rând, un meci bun, și apoi și o victorie. Sper ca suporterii noștri să ne împingă de la spate, să ne susțină pe toată durata partidei, indiferent de scorul de pe tabelă, pentru că doar datorită lor pornim în Play-Off de pe locul al doilea și, probabil, tot datorită lor putem pune atâta presiune pe adversari. Cu ajutorul lor, putem câștiga!”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.
Cele două partide, se vor disputa la sala Transilvania după următorul program:
• Miercuri, 12 aprilie, ora 18:00, LIVE pe DigiSport 3,
• Vineri, 14 aprilie, ora 18:00, LIVE pe DigiSport 3.
Biletele pentru aceste două partide se pot cumpăra de la sediul Clubului, str. Rennes nr.2, între orele 9 și 15, dar și, în măsura în care vr mai fi disponibile, de la sala, înainte cu o oră de startul fiecărei partide.
Meciul 3 se va disputa în data de 20 aprilie, la Târgu Mureș, iar meciurile 4 și 5 sunt programate să se dispute în 22 aprilie (Tg. Mureș), respectiv 25 aprilie (Sibiu).

Ultima oră

Comentariul meu