drumul sadu - sădurel reparat dupa calamitățile de anul trecut. alte două drumuri sunt gata

La două drumuri din județul Sibiu, se vor începe lucrări de reabilitare de săptămâna viitoare. Deocamdată drumul județean 105 G Sadu – Râu Sadului -Sădurel, a fost reparat, iar drumul de la Dârlos spre Hoghilag și de la Săcădate spre Nucet va fi consolidat începând de săptămâna viitoare.

Consiliul Judeţean Sibiu a finalizat săptămâna aceasta lucrările la obiectivul „Consolidare DJ 105 G Sadu-Râu Sadului-Sădurel, km 29+600”. Acest drum judeţean, modernizat prin fonduri europene, a fost avariat în urma calamităţilor de anul trecut, necesitând reparaţii urgente. În urma alocării a 2,757 milioane lei din Fondul de intervenţie la dispoziţia Guvernului pentru unele unităţi administrativ-teritoriale afectate de calamităţi naturale produse de inundaţii, Consiliul Judeţean Sibiu a realizat consolidarea versantului şi refacerea structurii rutiere, valoarea lucrărilor fiind de 391.500 lei.
În cursul săptămânii viitoare, Consiliul Judeţean Sibiu va recepţiona lucrările la alte două obiective de drum, efectuate cu fonduri guvernamentale. Este vorba despre DJ 142 E Dârlos-Hoghilag km 2+700 și DJ 104 G Săcădate-Nucet.

Foto: arhivă.

Ultima oră

Comentariul meu