video – foto trei explozii lângă autocarul borussiei dortmund. un fotbalist a fost rănit. meciul de champions league cu monaco a fost amânat

Atac terorist marți seară lângă autocarul echipei Borussia Dortmund. Trei explozii au avut loc în momentul în care autocarul venea spre arena unde avea loc meciul de Champions League cu AS Monaco. Fotbalistul Marc Bartra a fost rănit, iar meciul a fost amânat pentru miercuri seară.

Trei explozii s-au produs în apropierea autocarului echipei Borussia, aflat în drum spre stadionul Signal Iduna Park, marţi seară, cu puţin timp înainte ca echipa să întâlnească în meci tur pe AS Monaco, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Fundaşul spaniol Marc Bartra a fost rănit şi se află la spital, iar meciul a fost amânat. Poliţia germană a anunţat că trei încărcături explozive au fost detonate în apropierea autocarului, la scurt timp după ce autobuzul a părăsit hotelul unde a fost cazată formaţia, anunță News. Fundaşul spaniol Marc Bartra se află la spital, după ce a fost rănit în exploziile de lângă autocarul echipei Borussia Dortmund, a anunţat clubul german. “Marc Bartra a fost rănit şi se află în prezent la spital. Recuperare rapidă şi completă, Marc”, a scris Borussia Dortmund.
Potrivit presei germane şi spaniole, jucătorul ar fi suferit răni la un braţ. Ceilalţi jucători sunt în siguranţă, a anunţat Borussia, în timp ce fotbaliştii de la AS Monaco erau deja la stadion în momentul exploziei.
Poliţia germană a anunţat că trei încărcături explozive au fost detonate în apropierea autocarului echipei Borussia Dortmund, la scurt timp după ce autobuzul a părăsit hotelul unde a fost cazată formaţia.
Autobuzul a plecat de la hotel îndreptându-se către stadionul aflat la zece kilometri distanţă şi în scurt timp, “trei încărcături explozive” au fost detonate”, a precizat un purtător de cuvânt al poliţiei, Gunnar Wortmann, potrivit AFP.
Geamurile autocarului au fost sparte şi o persoană din interior a fost rănită uşor, a adăugat el, fără a da alte detalii.

https://youtu.be/88sQ3VfBLQM

Ultima oră

Comentariul meu