video - răfuială în trafic la ieșirea din sibiu. șicanare la un pas de accident

Supărat că un conducător auto nu s-a dat din calea lui, un șofer al unul BMW X3 a reacționat la limita producerii unui accident față de colegul din trafic. Imaginile au fost surprinse luni, 10 aprilie, pe DN1, aproape de ieșirea din Sibiu spre Veștem.

Șicanările în trafic nu sunt cu siguranță un lucru nou, dar uneori pot produce accidente ce ar putea avea urmări dintre cele mai grave. Așa se putea întâmpla și zilele trecute pe DN1, la ieșirea din Sibiu, în apropiere de Șelimbăr. Vădit deranjat de faptul că șoferul autoturismului cu numărul AB-08-AUC nu eliberează banda a II-a de mers, șoferul unui BMW X3, înmatriculat în Sibiu, cu numărul SB-07-PTY a decis să îi dea o ’’lecție’’ colegului din trafic. L-a depășit pe dreapta pe banda 1, iar apoi a trecut în fața mașinii din Alba și a frânat brusc. video - răfuială în trafic la ieșirea din sibiu. șicanare la un pas de accidentNumai prezența de spirit a celuilalt șofer a făcut ca impactul dintre cele două mașini să fie evitat. De remarcat este și faptul că șoferul mașinii din Alba a semnalizat că eliberează banda a II-a, dar nu a mai apucat să facă acest lucru. Urmăriți mai jos imaginile video surprinse de un utilizator Trafictube.

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Buna ziua.
    Foarte frumos ca publicatia d-voastra publica astfel de filmari . Mi-as dori insa sa verificati si veridicitatea prezentarilor.
    “Spiritul acestui conducator” al autoturismului inscris in Alba , conducand pe un Drum National cu 50km/h , obstructionand traficul , nu a facut sa evite un posibil accident ci a dorit sa provoace un accident , neutilizand oglinzile retrovizoare si nerespectand regulile rutiere privind conducerea pe drumurile publice si incadrarea pe banda 1 de circulatie in situatia in care sunt 2 benzi pe sens si nu se afla intr-o depasire. Mai mult de atat, atat soferul cat si ceilalti 2 pasageri cu doze de bere in mana , la depasirea pe partea dreapta , sa arate semne obscene pe geam.
    As fi putut sa-i reclam . Sa fie fericiti ca isi putea pierde si permisul datorita alcolului.
    Consider ca ar fi cazul unui update de prezentare a faptelor .
    Altfel voi face o sesizare de calomnie si defaimare privind inscrisuri mincinoase .
    Va multumesc.

    1. Sunt tot felul de specimene cu carnet in tara asta si dumneata nu faci exceptie. Reactia dvs. la mitocania celorlalti putea produce un accident cu pagube materiale si poate victime omenesti. Prin acea reactie ati reusit sa coborati la nivelul celor pe care ii blamati…

    2. Tu ești cel cu X3? Vai de capul tău, du-te și dă permisul. Apoi, caută-te la dovleac. După ce te declară comisie de 25 de psihiatri independenți, apt, mai dă o dată examen pentru obținerea permisului de conducere.