performanțe frumoase ale sportivilor de la puma sibiu în gala de kickboxing din deva

Sportivii sibieni legitimaţi la PUMA SuperPro s-au întors cu trei medalii de la Gala de Kickboxing organizată la Deva. Evenimentul a reunit peste 200 de luptători de la 25 de cluburi participante din România şi Republica Moldova.

Clubul Gladiator’s Gym Deva, cu susţinerea Consiliului Local Deva, a organizat în data de 8 aprilie 2017 un concurs de kickboxing de mare amploare, la care au luat parte şi sportivi sibieni. Evenimentul a reunit peste 200 de luptători de la 25 de cluburi participante din România şi Republica Moldova. Cei mai mulţi au fost copii şi juniori, doar 40 dintre aceştia fiind seniori.
Sportivii sibieni de la PUMA SuperPro au participat sâmbătă la gala de kickboxing pregătiţi să câştige cât mai multe medalii. Sistemul de luptă a fost pe regulament de K1.
Delegaţia sibiană a fost formată din 10 persoane: 6 sportivi (3 seniori, 3 juniori) şi 4 persoane în staff-ul tehnic (antrenor principal, Dăncăneţ Răzvan şi antrenori secunzi Lupea Rareş, Iova Petre şi Nagy Marius).
Sportivi seniori: Opriş Răzvan (80 kg, egal), Vodă Adrian (85 kg, victorie la puncte), Mihai
Florin (80 kg, înfrângere la puncte).
Sportivi juniori: Budu Ionuţ (13 ani, 50 kg, înfrângere), Necula Tudor (14 ani, 65 kg, victorie la
puncte, Dobrin Daniel (15 ani , 70 kg, victorie prin KO- lovitură înaltă de picior).
Sportul de contact sibian este în plină expansiune, iar luptătorii legitimaţi la PUMA Fight Division şi Super Pro Team România sunt hotărâţi să participe anul acesta la cât mai multe competiţii şi să aducă Sibiului cât mai multe medalii.

Ultima oră

Comentariul meu