discounturi de 20 la sută în zeci de cafenele, puburi și restaurante din sibiu. cum le poți obține

Sibiul promite sa devina destinatia preferata a turistilor din intreaga lume. O companie sibiana cu experienta de 13 ani in media, a lansat platforma www.travelscounter.com. Platforma ofera turistilor informatie, entertainment, si, cel mai important, DISCOUNTURI.

Prin intermediul platformei Travelscounter, utilizatorii pot vizualiza cele mai bune restaurante, cafenele, cluburi si puburi din Sibiu. Utilizatorii au acces la fotografii, informatii detaliate, recenzii, harta.
Pentru recomandari, noutati, stiri despre evenimente, si nu numai, turistii pot accesa sectiunea de blog a site-ului. Echipa Travelscounter promite sa iti tina utilizatorii la curent cu cele mai noi stiri, recenzii, si interviuri.
Pentru turistii dornici de socializare, platforma Travelscounter ofera si o sectiune chat. Astfel, utilizatorii logati pot socializa cu alti utilizatori, pot cere recomandari, pot imparti o masa, sau o sticla de vin.
Cel mai important feature al platformei Travelscounter? Discounturile acordate la nota de plata, in orice locatie partenera!discounturi de 20 la sută în zeci de cafenele, puburi și restaurante din sibiu. cum le poți obținePrin travelscounter.com utilizatorii primesc discounturi de 10, 15 sau chiar 20% la nota de plata in orice locatie partenera din Sibiu!
Platforma ofera 2 variante : un ALL DAY DISCOUNT de 10%, sau BOOK&SAVE.
Codul ALL DAY DISCOUNT este un cod de 10% discount, pe care utilizatorii il pot folosi o zi intreaga, in orice locatie partenera. Este varianta ideala pentru turistii care prefera sa exploreze Sibiul, fara grija necesitatii unei rezervari. Codul este valabil pana la ora 24:00 in fiecare zi, si poate fi folosit pentru mic dejun, pranz, cina, pauza de cafea, inghetata…pentru orice! Poate fi folosit de nenumarate ori, in oricate locatii se doreste, pe durata unei zile. Nu exista limita la comanda, discountul de 10% se aplica intregii note de plata!discounturi de 20 la sută în zeci de cafenele, puburi și restaurante din sibiu. cum le poți obține
Cu optiunea BOOK&SAVE iesitul in oras devine si mai distractiv! Prin BOOK&SAVE iti rezervi locul intr-un restaurant de top din Sibiu, sau intr-un club, si in acelasi timp economisesti bani. La orice rezervare BOOK&SAVE facuta prin travelscounter.com, utilizatorii primesc un discount de 10, 15 sau chiar 20% la nota de plata. Nu exista limite la comanda, discountul se aplica intregii note de plata.
Intră acum pe Travelscounter.com ca să îți iei discountul cel mai bun.

Ultima oră

Comentariul meu