magic sibiu a pierdut disputa cu bc athletic constanța

Magic Sibiu a pierdut confruntarea de pe teren propriu cu BC Athletic Constanța. Baschetbaliștii sibieni au fost încurajați de numeroși suporteri duminică, în Sala CSȘ, dar din păcate s-au văzut învinși la finele celor 40 de minute regulamentare de joc, scor 83-62.

Antrenorul Bogdan Spînu a început partida cu un prim cinci format din Gerald Georgescu, Flavius Cotrigășanu, Andrei Dinu, Eduard Bălcescu și Traian Petru. Baschetbaliștii sibieni au intrat mai greu în meci, fiind conduși la finalul primelor 10 minute cu 22-12. Oaspeții și-au adjudecat și sfertul al doilea, intrând la pauză cu un avantaj considerabil.
Magic a oferit un joc mai bun în partea a doua a meciului, când pe teren a intrat și antrenorul sibian, aflat la primul său meci oficial după o perioadă de șapte ani. Deși au fost mai montați în ultimele 20 de minute, sibienii au pierdut disputa cu formația din Constanța.
„Nu am intrat motivați în prima jumătate, nu am pus în aplicare ce am vorbit în vestiar. Mă refer la apărarea în zonă pe care am vrut să o punem în practică. Am trecut apoi om la om, am mizat pe Lukas, care mi se pare cel mai bun apărător al nostru. Am jucat și eu în partea a doua. Au fost emoții și bucurie, e primul meci oficial după șapte ani. Au fost reacții frumoase, le mulțumesc celor care au venit să ne susțină”, a declarat antrenorul lui Magic Sibiu, Bogdan Spînu.
Punctele lui Magic Sibiu în partida cu BC Athletic Constanța au fost marcate de: Andrei Dinu (20), Bogdan Spînu (10), Alexandru Hulpuș (8), Lukas Grecu (6), Dragoș Preda (5), Radu Schiau, Raul Pleșca și Gerald Georgescu câte 3, Traian Petru și Eduard Bălcescu câte 2.
Magic Sibiu mai are de disputat două partide în faza a doua a Ligii I de Baschet Masculin, manșele retur cu ACS Agronomia 4 Sports și BC Athletic Constanța.

Ultima oră

Comentariul meu