update - bătrânelul din județul sibiu care și-a crescut singur nepoatele a rămas fără picioare din cauza unei boli. fetele au ajuns la tatăl lor

Moș Nicolae, de 69 de ani din satul Țeline, a fost pentru multă vreme mamă, tată și bunic pentru cele trei nepoțele ale sale după ce părinții acestora au plecat și n-au mai vrut să audă de ele. Bătrânul a trăit pentru multă vreme alături de cele trei fetițe, într-o casă din chirpici și cu o pensie puțin peste 300 de lei. O nenorocire a făcut însă ca bunicul să sufere o operație dificilă în urma căreia ambele picioare i-au fost amputate.

Actualizare – Fetele s-au mutat cu tatăl lor
Din păcate pentru că bunicul a suferit o operație în urma căreia s-a ales cu ambele picioare amputate, cele trei nepoate nu au mai putut fi crescute de acesta. Fetele s-au mutat împreună cu tatăl lor, tot în satul Țeline. Bunicul este acum în grija unui membru al familiei. El locuiește în prezent cu fiica lui, cea care are de altfel grijă de bietul om pentru că acesta nu se mai poate deplasa. DGASPC Sibiu spune că a monitorizat situația celor trei nepoate ale lui Moș Nicolae, iar acestea sunt alături de tatăl lor, cel care și-a refăcut viața alături de o altă femeie după ce s-a despărțit de mama fetelor. În realitate însă lucrurile nu stau deloc așa, iar cele trei fete trăiesc mai mult singure. Detalii AICI.

CITEȘT ȘI: REVOLTĂTOR – Fetele din Țeline crescute de bunicul cu picioarele amputate, exploatate de tatăl lor

ȘTIREA INIȚIALĂ
Patru suflete din satul Țeline, se chinuiau să trăiască de la o zi la alta dintr-o pensie amărâtă de 350 de lei, într-o casă din chirpici, dărăpănată care ar fi putut să cadă peste ei în orice moment.
Potrivit Adevărul, Nicolae Căian a rămas singur cu cele trei nepoate, după ce fiul lui a gonit-o pe mama fetelor de acasă, iar după o perioadă, a plecat și el să trăiască alături de altă femeie. Copilele au rămas în grija bunicului, iar cea mai mică dintre fete are cinci ani.
“Eu fac mâncare, eu singur spăl, sunt şi tată şi mamă pentru copii. Fac cartofi, fasole, câte o găină, ce Dumnezeu să fac. Nu-i uşor şi nu a fost uşor dar niciunul nu le bagă în seamă, trebuie să le ajute cineva, pe asta mică am ţinut-o de la doi ani şi jumătate, le iubesc foarte mult”, povestea câteva luni în urmă bunicul.

update - bătrânelul din județul sibiu care și-a crescut singur nepoatele a rămas fără picioare din cauza unei boli. fetele au ajuns la tatăl lorCele trei nepoate, vecinii, dar și asistentul social local spuneau atunci că au doar vorbe de laudă de spus la adresa lui Mos Nicolae.
“Bunicul e bun, îmi face mâncare, mă spală, mă încalţă, mă îmbracă”, povestea în urmă cu câteva luni una din nepoate. Cei care doresc să ajute familia Căian sunt rugaţi să ia legătura cu doamna Cecilia Paripaş, asistentă socială în comuna Brădeni, telefon 0731/009357.

Ultima oră

Comentariul meu